Nivea Naturally good kreme za lice s organskim uljem konoplje

S vremenom, sve više težimo prirodi i trudimo se njene blagodati uključiti u naš način života što je više moguće. Jedna od njih je i dragocjeno ulje konoplje koje je proteklih godina postalo iznimno popularno kao sastojak u skincare proizvodima. To nije nimalo čudno obzirom da je ova biljka zbog svojih hranjivih svojstava bila temelj kineske medicine više od 1800 godina.

Pažljivo birani prirodni sastojci

NIVEA u razvoju svojih proizvoda vrlo pažljivo bira svaki sastojak, imajući na umu prirodnost njegovog porijekla. Upravo zato je za nove proizvode iz Naturally Good linije odabrala kombinaciju njegujućeg organskog ulja sjemenki konoplje i dragocjenog ulja jojobe.

NIVEA Naturally Good dnevna i noćna krema za lice s organskim uljem konoplje pružaju umirujuću njegu za sve tipove kože. Sadrže čak 99% sastojaka prirodnog porijekla dok preostalih 1% sastojaka osigurava stabilnost i sigurnost formule.

Dnevna krema za lice

Uživajte u glatkoj koži tijekom dana uz NIVEA Naturally Good dnevnu kremu za lice s organskim uljem konoplje i probudite unutarnju ljepotu kože njegom koja je nadahnuta prirodom. NIVEA Naturally Good dnevna krema za lice s organskim uljem konoplje stvorena je za obnavljanje ravnoteže kože i njeno trenutačno umirivanje.

  • Čini vašu kožu primjetno blistavom, mekom i glatkom.
  • Smanjuje crvenilo i ujednačava izgled kože.
  • Veganska formula s organskim uljem konoplje i uljem jojobe.
  • 100 % ekološki neutralan proizvod u 100 % reciklabilnoj ambalaži (bez folije).

Noćna krema za lice

Isprobajte idealnu noćnu njegu za kožu izloženu stresu koju vam omogućuje NIVEA Naturally Good noćna krema za lice s organskim uljem konoplje. Probudite se s osjećajem podatne i opuštene kože i prepustite njegujućoj formuli s organskim uljem konoplje i jojobe koja će regenerirati vaše lice i stvoriti novu energiju za dan koji je pred vama.

  • Obnavlja kožu tijekom noći.
  • Trenutačno umiruje i njeguje kožu.
  • Veganska formula s organskim uljem konoplje i uljem jojobe.
  • 100 % ekološki neutralan proizvod u 100 % reciklabilnoj ambalaži.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr