Air France uvodi 6 novih linija u zimskom rasporedu za 2021.

 

 

Jednostavno i do ljetnih odredišta zimi!

 

Air France nastavlja prilagođavati svoju mrežu i jačati svoje usluge odredištima za “slobodno vrijeme”. Nakon što je najavio pokretanje letova za Zanzibar (Tanzanija), Colombo (Šri Lanka) i Muskat (Oman), zrakoplovna kompanija će u zimskoj sezoni 2021. (listopad 2021. – ožujak 2022.) letjeti na 6 novih linija iz zrakoplovnih luka Paris de Gaulle, Paris-Orly i Pointe-à-Pitre (Guadeloupe). 

Nova odredišta u zimskom redu letenja 2021. 

 

S polaskom iz Pariza – Charles de Gaulle :

  • Tenerife (Kanarski otoci, Španjolska): dva tjedna leta ponedjeljkom i subotom od 1. studenoga 2021., zrakoplovima Airbus A319 sa 143 sjedala.
  • Rovaniemi (Laponija, Finska): do 2 tjedna leta srijedom i subotom, od 4. prosinca 2021. do 5. ožujka 2022., zrakoplovima Airbus A319 sa 143 sjedala.

S polaskom iz Paris – Orly:

  • Berlin i München (Njemačka): dnevni letovi od 31. listopada 2021., zrakoplovima Airbus A318 s 131 sjedištem. Ove su usluge dodane uz letove Air Francea iz Pariz-Charles de Gaulle.

S polaskom iz Pointe-à-Pitre (Guadeloupe):

  • Montreal (Kanada): 2 tjedna leta utorkom i petkom (povratak iz Montreala srijedom i subotom) od 23. studenoga 2021., zrakoplovima Airbus A320 s 168 sjedala.
  • New York (Sjedinjene Američke Države): 2 tjedna leta srijedom i subotom (povratak iz New Yorka četvrtkom i nedjeljom) od 24. studenog 2021., zrakoplovma Airbus A320 s 168 sjedala.

Ljetne linije u zimskom rasporedu

 

Ljetne linije između Pariza-Charles de Gaullea i Seville (Španjolska), Las Palmasa (Kanarski otoci, Španjolska), Palme de Mallorce (Balearski otoci, Španjolska), Tangera (Maroko), Fara (Portugal), Djerbe (Tunis) i Krakova (Poljska) također će se nastaviti i u zimskoj sezonu 2021. godine.

Za više detalja ili rezervaciju posjetite službene stranice

*Ovaj raspored letova podložan je promjenama zbog ograničenja putovanja.

Prije putovanja Air France savjetuje svojim putnicima da provjere ograničenja putovanja i dokumente potrebne pri dolasku na odredište. Da biste saznali više, posjetite airfrance.traveldoc.aero.

Air France Protect – bezbrižno rezervirajte svoje putovanje

Kao dio svoje komercijalne politike, Air France trenutačno nudi karte koje se mogu izmijeniti za putovanja do 31. prosinca 2021. Korisnici mogu besplatno promijeniti svoju rezervaciju ili zatražiti povratni kreditni vaucher ako više ne žele putovati. Ako zrakoplovni prijevoznik otkaže let, korisnici imaju mogućnost odgoditi putovanje, zatražiti potpuni povrat karte ili  vaucher, koji se također može vratiti ako se ne iskoristi.

Zdravstvene mjere Air Francea

Zdravlje i dobrobit putnika i osoblja Air Francea u središtu su brige tvrtke. Air France se obvezuje pružiti svojim putnicima optimalne zdravstvene i higijenske uvjete u svakoj fazi njihovog putovanja, po dolasku u zračnu luku. U zrakoplovu i tijekom cijelog putovanja obvezno je nošenje kirurške maske. Zrak u kabini se obnavlja svake 3 minute. Sustav recikliranja zraka u zrakoplovu Air France opremljen je HEPA – visokoučinkovitim zračnim filterima identičnima onima koji se koriste u bolničkim operacijskim dvoranama. Air France je također pojačao postupke čišćenja zrakoplova, posebice dezinfekcijom svih površina u kontaktu s putnicima, poput naslona za ruke, stolova i paravana prije svakog leta.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr