Život s dvoje djece uz Cybex Gazelle S kolica

 

 

Možete li zamisliti koliki je napor za roditelje kada se unutar malog vremenskog razmaka dobije dvoje djece?

Čekate blizance ili imate dvoje djece male dobne razlike? U Baby Centru pronađite Cybex Gazelle S – savršeno rješenje za obje životne situacije.

Kod blizanaca logično je razmišljati o svim onim slatkim stvarima koje se kupuju za dvoje. Ali kad čekate drugo dijete, pogotovo ako je razmak malen, imate već dovoljno stvari od starijeg brata ili sestre: posteljina za bebu, odjeća, igračke… No, zašto si ne bi olakšali život i nabavili kolica za dvoje te uživali opušteno u svim čarima roditeljstva?

CYBEX Gazelle S kolica za dvoje

Idealna kolica za takve roditelje su CYBEX kolica za dvoje Gazelle S koja se mogu opremiti s dvije košare i s dva sjedala, ovisno o vašim potrebama. Gazelle S kolica se mogu koristiti na više od 20 načina, u različitim konfiguracijama.

Ako imate jedno dijete, a već planirate drugo, Gazelle S namješta se u kompletu s jednom košarom i dva moguća sjedeća mjesta. A ako imate samo jedno dijete, lako namještate samo jedno sportsko sjedalo ili košaru. U slučaju kada trebate postaviti autosjedalicu na kolica – nikakav problem! Za gradsku šetnju do tržnice ili trgovine moguće je postaviti i neobičnu shopping košaricu za potpuni stil.

Praktičnost za djecu i roditelje

Cybex Gazelle S izuzetno su udobna kolica – imaju amortizaciju na sva četiri kotača, kao i u okviru kolica, za apsorbiranje udaraca na neravnom terenu. Značajke poput neovisne prilagodljive potpore za leđa i noge, velike nadstrešnice s mrežnim prozorom i prilagodljive ručke koje se namještaju samo jednom rukom, osiguravaju udobnost i djetetu i roditelju.

U takvoj situaciji se našla i Sarah Josipović, mlada mama, koja je ovo ljeto provela radno organizirajući festivale uz dvoje djece koje nije ispuštala iz vida.

U Baby Center trgovinama možete saznati više o ovim kolicima i već na samom početku planiranja obitelji olakšati si svakodnevicu.

Ne zaboravite, svu ponudu i  akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr