“Ready to fly” – nova usluga Air Francea 

Air France lansirao uslugu “Ready to Fly” – bržu provjeru zdravstvenih dokumenata prije putovanja

Air France od početka krize uzrokovane virusom COVID 19 čini sve da svojim putnicima olakša putovanje i omogući što jednostavniju provjeru zdravstvenih dokumenata koje zahtijevaju vlasti države odredišta. Te se informacije ažuriraju u stvarnom vremenu na web mjestu.

Spremni za let uz Air France

Uz slogan “Ready to fly”, zrakoplovna tvrtka ide korak dalje. Usluga je osmišljena tako da putnici  nekoliko dana prije polaska dobiju e-poštu s pozivom da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Ti se dokumenti zatim provjeravaju, a ako su potpuni i točni, putniku se šalje poruka o potvrdi. Izdane ukrcajne karte tada su označene oznakom “Ready to fly”, što omogućuje brzu obradu u zračnoj luci na dan polaska.

Ako dokument nedostaje ili je nepotpun, putnici dobivaju obavijest s pozivom da prenesu dokumente koji nedostaju ili ih pokažu u zračnoj luci na dan putovanja.

Ugodnije i brže kroz zračnu luku

“Ready to fly”  je besplatna i neobavezna usluga koja osigurava ugodnije putovanje putnika kroz zračnu luku, uklanjanjem uzastopnih provjera.

Uspješno testiran od lipnja, “Ready to Fly” bit će dostupan od 17. srpnja na određenim odredištima. Tijekom ljeta će postupno uvoditi na sve veći broj odredišta.

  • Inovativna usluga koja omogućava kupcima da prije dolaska u zračnu luku imaju sve potrebne zdravstvene dokumente.
  • Za jednostavna putovanja bez uzastopnih provjera.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr