Camping Park Umag donosi luksuz kampiranja

Glamping šatori u kampu Camping Park Umag smješteni su uz samo more, na jednoj od najljepših lokacija u kampu. U skladu sa svjetskim trendovima kampiranja, gosti glamping šatora u kampu Camping Park Umag istovremeno će uživati u čaroliji boravka na otvorenom i udobnostima obiteljskog smještaja.

Svaki glamping šator sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevne sobe, potpuno opremljene kuhinje i velike terase.

 

Kampiranje sa stilom

Glamping kombinira ono najljepše iz prirode s modernim uslugama kako biste se mogli odmaknuti od gradske gužve i omeđenosti zidovima. Prostrani i potpuno opremljeni glampipng šatori jamče vam intimu i mir. Na raspolaganju vam stoje i svi sadržaji kampa.

Gosti kampa Camping Park Umag u 2020. mogu uživati u novom kompleksu bazena koji je, s više od 1700 m2 ukupne vodene površine, među najvećima u istarskim kampovima!

Slatkovodni kompleks sastoji se od Activity bazena površine 1163 m2, dječijeg bazena površine 508 m2 s vodenim igračkama i toboganima i natkrivenog Baby bazena s više vodenih igračaka površine 55 m2. U skopu bazena nalazi se i sunčalište i restoran.

U neposrednoj blizini novog kompleksa bazena, koji se nalazi nadomak uvale Canova, je i nova zona sa Premium mobilnim kućicama.

Sigurnost kao prioritet

Vaša sigurnost je na prvom mjestu, stoga su u Istra Camping kampovima još više pažnje posvetili zdravlju, čistoći i osobnom prostoru te poduzeli sve potrebne korake kako biste se osjećali sigurno, ugodno i opušteno.

Sve interne hotelske procedure te mjere prevencije usklađene su sa zahtjevima međunarodnim SAFEGUARD Programom prevencije rizika i zaštite zdravlja.

Predanost vašem bezbrižnom boravku dodatno je potvrđena i nacionalnom oznakom sigurnosti Safe Stay in Croatia. Više informacija potražite na službenim stranicama.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr