Kiehl’s predstavlja svoj hrvatski webshop

Kiehl’s Vam ponosno predstavlja svoju prvu online prodavaonicu u Hrvatskoj – od sada svoje omiljene Kiehl’s proizvode možete potražiti na www.kiehls.hr

Kiehl’s since 1851, brend koji potječe iz legendarne njujorške ljekarne, danas proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose, predstavlja svoj prvi webshop u Hrvatskoj.

Kiehl’s webshop – kultni proizodi dostupniji nego ikada

Kiehl’s webshop predstavljen je 15. srpnja s ciljem pružanja individualnog rješenja za njegu kože, uz pomoć učinkovitih i legendarnih formula koje vole korisnici diljem svijeta. Ultra Facial Cream krema za lice, Creamy Eye Treatment with Avocado krema za područje oko očiju i Midnight Recovery Concentrate koncentrat s esencijalnim uljima samo su neki od proizvoda koje ćete pronaći na novoj stranici za online kupovinu.

Novi Kiehl’s webshop intuitivan je, jednostavan za upotrebu i nastoji u digitalnom obliku prenijeti iskustvo kupnje u Kiehl’s prodavaonici. Pomoću sofisticiranog korisničkog sučelja osmišljenog kako bi kupnju putem Interneta učinio ispunjavajućim iskustvom, Kiehl’s webshop optimiziran je za mobilne telefone i računala. Kako bi postupak pretraživanja i navigacije bio jednostavniji, Kiehl’sova online prodavaonica nudi različite odjeljke; poput najprodavanijih proizvoda, novih proizvoda, anti-age proizvoda, posebnih ponuda i darova.

Tradicija visoke kvalitete

Kiehl’s proizvodi formulirani su kako bi se osigurala visoka kvaliteta njege kože koju kupci od brenda očekuju još od 1851. godine. Kiehl’s proizvodi ostaju vjerni svojoj ljekarničkoj tradiciji i znanstveno su osmišljeni kako bi očuvali, obnovili i ojačali barijeru kože i zaštitili kožu od oštećenja te joj pomogli zadržati vlagu. Formulirana s visokim koncentracijama najboljih sastojaka, Kiehl’sova dnevna doza njege kože dokazano donosi vidljive rezultate. Za postizanje zdravijeg izgleda kože potrebno je samo nekoliko minuta dnevno.

Nasljeđe i dugogodišnja tradicija u središtu su Kiehl’sovog poslovanja. Upravo jedinstvenu, opsežnu tradiciju predstavlja mješavina kozmetičkog, ljekarničkog, biljnog i medicinskog znanja i iskustva koje se stječe i razvija generacijama. Sve navedeno uklopljeno je u formulaciju i proizvodnju posebnih Kiehl’s proizvoda za njegu. Danas je Kiehl’s posvećen pružanju kvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose putem najnaprednije znanosti i uz pomoć jedinstvenih i prepoznatljivih sastojaka.

Kupci na prvom mjestu

Povodom predstavljanja Kiehl’s since 1851 online prodavaonice, Matija Posavec, brend direktor Kiehl’sa za regiju Adria Balkan, izjavio je sljedeće:

Oduševljeni smo što možemo dostaviti naše najkvalitetnije proizvode za njegu kože i kose na kućni prag naših kupaca. Danas nije rijetkost čuti da je njega kože zapravo briga o sebi i upravo zato pružamo priliku kupcima da iskuse luksuzne proizvode za njegu kože i kose u udobnosti svoga doma. Kupci su uvijek bili u središtu svega što radimo i stoga je naš cilj ponuditi proizvode za različite tipove kože u različitim vremenskim uvjetima, pružanjem učinkovitih rješenja i ciljanih tretmana. Budući da Kiehl’s nastoji povezati generacije putem uspomena, tradicije i njege kože koja se kroz vrijeme pokazala učinkovitom, zahvalni smo što možemo zajedno s vama krenuti na ovo digitalno putovanje.”

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr