FreeON ima sve što treba jednoj mami na putu

 

Uvijek u životu, pri samoj pomisli na putovanje, većinom čovjek osjeća uzbuđenje, nestrpljenje, ushit. Međutim, dođe to vrijeme kada dobijete djecu i kada mislite da je svako putovanje s njima izazov. Roditelji često vjeruju kako je napornije putovati s malim bebama i kako će stvari postati lakše kada djeca malo odrastu. Jasno je, bebe zahtijevaju puno stvari.

Krevetić za dijete

Prijenosni krevetić Ballon logičan je izbor kada ste u potrazi za krevetićem koji ćete lako ponijeti sa sobom na putovanje kako biste djetetu pružili brzo i jednostavno rješenje za kvalitetan i miran san. Velika prednost je ta što ne morate brinuti o higijeni i sigurnosti, te o jednostavnoj upotrebi ovog cjenovno pristupačnog  krevetića. Isto vrijedi i za vlastitu posteljinu. Posteljina treba biti pamučna i lagana. Promjena okoline za dijete može biti stresna, dok će poznati predmeti kao što je posteljina, dekica ili njegove igračke umiriti i što prije prilagoditi dijete na novi prostor.

Vodonepropusnom podlogom FreeON zaštitit će dijete od kontakta s krevetom u hotelu ili apartmanu, a s druge strane, krevet od mogućeg mokrenja ili prolijevanja tekućina. Odličan je zbor za djecu koja već spavaju u svom krevetu, a posebno za onu koja se često znoje ili još uvijek mokre u  krevet tu i tamo. Podloga se lako postavlja preko kreveta i učvršćuje gumicama te jednostavno pere u perilici.

Dječja ležaljka i hranilica

U prostoru koji ne poznajete niti vi niti dijete, nikada ne znate gdje vreba opasnost, stoga je dobra ideja smjestiti dijete u siguran zagrljaj dječje ležaljke dok radite druge stvari, a ono možda čak i zaspi. Praktičnu hranilicu booster Mini možete namjestiti na većinu stolica, a djetetu omogućava udobno i bezbrižno sjedenje za stolom s odraslima. Ne zauzima puno mjesta u prtljažniku, praktična je za upotrebu na svakom stolu; bilo u apartmanu ili u restoranu.

Autosjedalica

Kupnja nove autosjedalice osigurava da će dijete biti maksimalno zaštićeno u slučaju nesreće, što omogućuje sigurno i ugodno putovanje. Autosjedalica NADO dio je nove generacije dječjih autosjedalica i primjerena za djecu od rođenja do 4 godine starosti. Ima funkciju okretanja za 360° što omogućava okretanje sjedala u smjeru vožnje ili u suprotnom smjeru, ovisno o dobi i težini djeteta. Isofix s potpornom nogom pruža potpunu sigurnost i stabilnost, dok mogućnost podešavanja visine naslona za glavu i nagiba sjedala do 142° omogućava djetetu da udobno sjedi i spava. U dječjem sjedalu dijete je pričvršćeno sigurnosnim pojasom u pet točaka.

Planiranje putovanja

Obavezno provjerite vremensku prognozu za sljedećih 3-7 dana, kako bi znali što vas očekuje. Sukladno tome što od odjeće trebate ponijeti, informirajte se o aktivnostima koje se nude u okolici vašeg odmorišta. Kada se pakirate, grupirajte stvari, vaše na jedno mjesto, djetetove na drugo – tako da sve lakše pronađete ako nešto hitno trebate izvući. Vjerojatno ćete trebati…

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja.

FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr