Hotel In Excelsis – čari uživanja na otoku Pagu

 

Želimo Vam dobrodošlicu u svijet Hotela IN EXCELSIS – vrhunskog doživljaja odmora i opuštanja na otoku Pagu!

Hotel je smješten povrh poznate tirkizno plave novaljske uvale ‘Babe’. Upravo taj neopisiv pogled na spomenutu uvalu, horizont nebesko plavog mora, obližnje otoke i mediteranske vrtove  – koji je vidljiv iz svih soba u hotelu – ono je što hotel In Excelsis čini uistinu posebnim.

U elegantno dizajniranim i prostranim sobama ‘In Excelsis’ pokazuje pažljivo kombiniran moderan i autentičan hotelski interijer. U dizajnu hotela tako će se pronaći najljepše karakteristike i baština otoka Paga: paška čipka, masline, paške ovce..

Opuštanje uz lokalne specijalitete

Hotel krasi i Sunset Spa centar koji se prostire na više od tisuću metara kvadratnih s unutarnjim i vanjskim bazenom, whirpoolima, saunama, unutarnjim i vanjskim Zen prostorijama, te mnogobrojnim tretmanima za opuštanje.

A’Mare restoran, koji se nalazi u hotelu, nudi neodoljivu kombinaciju mediteranske kuhinje zajedno s lokalnim specijalitetima. Jelovnik je tako pun okusa i mirisa omiljenog otoka bogate kulinarske povijesti.  S jednim od najljepših zalazaka sunca na obali gosti će uživati u delicijama posebno dizajniranom restoranu, kao i lounge te pool baru.

Doživi više, iskusi više!

Grad Novalja

Otok Pag je odlično povezan s kopnom – stići se može paškim mostom na južnom dijelu kao i trajektom na sjevernom dijelu otoka, dok je zračna luka Zadar, koja je dobro povezana s Europom ali i šire, udaljena 80 km.

U ovom šarmantnom gradiću možete kušati poznata vina i degustirati paške sireve, istražiti baštinu paške čipke i dvije tisuće godina stare Lunjske maslinike, ili jednostavno uživati u brojnim tirkizno plavim neotkrivenim plažama te prošetati prekrasnim ulicama Novalje uživajući u jednom od najljepših zalazaka sunca u Hrvatskoj.

‘In Excelsis’ hotel vaš je idealan izbor, bilo da želite aktivan odmor ili wellness oazu. Hotel je idealan i za obiteljski odmor, a tu su i posebno osmišljeni događaji kao i razne prigode slavlja poput vjenčanja.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr