Le Rouge Baume, elegantna njega usana

 

Prepoznatljiv po svojoj sofisticiranoj kožnoj futroli, svojoj božanstveno ugodnoj teksturi i Couture nijansama… Ikona Le Rouge Givenchy je moderni dodatak koji se s vremenom razbija. To je razlog zašto je sada dostupan u novoj verziji, odražavajući želje našeg doba: ugoditi sebi, podržavati transparentne formule bogate aktivnim sastojcima prirodnog podrijetla, imati blistavo zdrave usne.

Le Rouge Baume je koncentrat za njegu kože u elegantnoj, bijeloj, kožnoj futroli. Budućnost koju morate imati, pogodno za isušene usne koje su oštećene svakodnevnim izlaganjem vanjskim utjecajima poput promjena godišnjih doba, zagađenja i nošenja maski.

DODIR HIDRATACIJE

 

Neophodan tretman, Le Rouge Baume pruža usnama 24-satnu hidrataciju. Lagana tekstura sadrži 96%* sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući hranjivi ekstrakt jojobe, kao i tahitijski crni biser. Ekstrakt cvijeta Brede Mafane (Akmela) pojačava čvrstoću te povećava proizvodnju kolagena.

Novi proizvod za njegu usana dostupan je u jednoj univerzalnoj, prozirnoj nijansi. Ovaj se bijeli balzam topi na usnama i oslobađa bogatstvo formule te njeguje kožu, bez masnog efekta. Neophodan za dodir mekoće u bilo kojem trenutku dana, neponovljiv kao maska za restrukturiranje koja se nanosi prije spavanja.

* U skladu sa standardom ISO 16128. Preostalih 4% štiti formulu i osigurava njezinu osjetnu teksturu.

ESENCIJALNA BIJELA

U Givenchyju je bijela – kao i crna – izjava.

U Haute Coutureu, kao i u ljepoti, izraz je oblika čistoće, želje da se izrazi ono bitno. Apsolutna bijela boja je snop svjetlosnih bluza i kaputa koje je dizajnirao Hubert de Givenchy stoga je bijela dio iskonske formule, kombinirajući mekoću i djelotvornost. Proizvod za njegu kože s Couture aurom, Le Rouge Baume još jednom pokazuje jedinstvenost Givenchyjeve bijele boje.

S Le Rouge Baume, kultni dizajn Le Rouge proizvoda sada je reinterpretiran u besprijekorno bijeloj boji. Iako se boja kožne futrole promijenila, njezini prepoznatljivi znakovi nisu: cilindrična silueta, metalni dijelovi i neizostavni 4G potpis.

SREĆONOŠA – 8

Broj Le Rougea Baume nijanse nije izabran slučajno. U kineskoj kulturi broj 8 donosi sreću. Izjava ovog broja je slično onome u temelju učenja “fa”, što znači “sreća” i “prosperitet”. Izuzetno simbolično…

givenchy le rouge baume

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr