KLM Royal Dutch Airlines dodaje Dubrovnik na ljetni red letenja

 

Od 26. lipnja KLM započinje izravni promet između Amsterdama i Dubrovnika. Prvih tjedana ruta ova ruta će prometovati subotom i nedjeljom. Od 5. Srpnja 2021. svakodnevno će se prometovati do kraja vrhunca ljetne sezone, 29. kolovoza 2021. godine.

Red letenja bit će sljedeći:

  • KL 1803 polazit će iz Amsterdama u 10:10 i stizati u Dubrovnik u 12:40.
  • KL 1804 polazit će iz Dubrovnika u 13:30 i stizati u Amsterdam u 16:10.

Napomena: sva vremena su lokalna; raspored se može promijeniti i ovisi o ograničenjima putovanja.

Letovi će se odvijati pomoću zrakoplova Embraer 190 s 20 mjesta u poslovnoj klasi i 80 mjesta u ekonomskoj klasi.

Povećanje frekvencija letova

 

KLM Royal Dutch Airlines je spreman ponovno prevesti svoje putnike na odgovoran i siguran način. KLM fleksibilno reagira na tržišne uvjete. U smislu broja svjetskih odredišta obnovljeno je 90% mreže u odnosu  na razdoblje prije Covida-19. KLM postupno povećava  frekvencije, koliko je moguće brže, te koristi veće kapacitete za sva moguća odredišta.

Sigurnost na najvišoj razini

 

KLM je nagrađen APEX Diamond Award Health Safety – nagradom iz područja zdravstvene sigurnosti. Ova nagrada je najviša moguća razina certificiranja za zrakoplovne tvrtke u području zdravlja i sigurnosti. KLM je druga europska zrakoplovna tvrtka koja je dobila Diamond certifikat, nakon Virgin Atlantic-a.

KLM je ove godine analizirao cjelokupno putovanje kupaca i postavio najviše moguće standarde kako bi svojim kupcima osigurao optimalno zdravlje i higijenu prije, za vrijeme i nakon putovanja. Ovaj, najviši status APEX-a, je važno jamstvo putnicima da sigurno lete zrakoplovom KLM-a na najvišoj mogućoj razini u svijetu.

Promjena plana u zadnji čas

 

KLM nudi nekoliko mogućnosti ponovnog rezerviranja i povrata novca, tako da svi koji žele planirati putovanje mogu to učiniti s povjerenjem i sigurnošću. Bez obzira na to je li otkazivanje potaknuto promjenama pravila ulaska na odredište, obiteljskim hitnim slučajevima ili jednostavno zbog promjene planova u zadnji trenutak, sve karte KLM-a mogu se rezervirati ili vratiti bez potrebe za pružanjem bilo kakvih dokumenata za opravdanje. Let se mora otkazati  prije polaska.

O KLM Royal Dutch Airlinesu

 

KLM je više od stoljeća pionir u zrakoplovnoj industriji. KLM je najstarija zrakoplovna tvrtka koja i dalje posluje pod svojim izvornim nazivom i cilj joj je biti vodeći europski prijevoznik u usmjerenosti na korisnike, učinkovitosti i održivosti. KLM mreža povezuje Nizozemsku sa svim ključnim svjetskim gospodarskim regijama i moćan je motor koji pokreće nizozemsko gospodarstvo.

KLM je također član globalnog saveza SkyTeam, koji ima 19 zračnih prijevoznika.

Za više informacija o KLM posjetite KLM.com, KLM Newsroom, Facebook, Instagram, LinkedIn ili Twitter.

O grupi Air France – KLM

 

Od spajanja 2004. godine, KLM je dio Air France – KLM Grupe. Ovim spajanjem nastala je jedna od vodećih europskih zrakoplovnih grupa, a dva jaka branda djelovala su iz dva glavna središta: amsterdamske zračne luke Schiphol i pariškog Charlesa de Gaullea. Skupina se fokusira na tri ključne aktivnosti: prijevoz putnika i tereta te održavanje zrakoplova.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr