NIVEA Hyaluron CELLular Filler njegujući puder

Uz NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujući puder omogućite svome licu potrebnu njegu i ujednačen ten

Žene svakodnevno ulažu puno truda, vremena i novaca u preparativnu kozmetiku kako bi pružili svome licu odgovarajuću njegu te smanjili neželjeni nastanak bora. No, kada je riječ o dekorativnoj kozmetici, često se zanemaruje jednaka važnost odgovarajućeg proizvoda koji će prikriti nedostatke na vašoj koži ali joj istovremeno pružiti ono što joj treba.

Njegovan i prirodan ten

Ovoga puta NIVEA će vas iznenaditi inovacijom koja zna kako izgleda kada se njega kože susretne s bojom. Vrijeme je da upoznate NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujući puder koji će pružiti vašoj koži zdrav izgled i prirodno blistav ten!

Njegovi pigmenti visoke kvalitete nježno se stapaju s vašim tenom, prikrivajući crvenilo i manje nepravilnosti, a lagana formula s hijaluronskom kiselinom pruža koži čak 12 sati dugotrajne hidratacije.

Dugotrajna hidratacija za blistavu kožu

Već i ptice na grani znaju da je hijaluronska kiselina pravi hit sastojak poznat po zadržavanju vlage. Zato je nakon nanošenja NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujućeg pudera koža svježija i izgleda zdravije.

NIVEA Hyaluron CELLular Filler 3-u-1 CARE & COLOR njegujući puder dostupan je u srednjoj i svijetloj nijansi te je pogodan za sve tipove kože. Ukoliko vam nijedna nijansa nije idealna za vaš ton kože, poigrajte se kombinirajući obje! Tako ćete dobiti savršenu nijansu, usklađenu s trenutnim tonom vašeg lica i godišnjem dobu.

  • Koži daje mladolik i ujednačen ten.
  • Vidljivo smanjuje sitne linije i bore.
  • Pruža 12 sati dugotrajne hidratacije i svjež izgled kože.
  • Bez parfema, pogodno i za osjetljivu kožu.

Nivea cellular filler

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr