Kempinski Hotel Adriatic predstavlja novi projekt privatnih luksuznih vila

Nakon perioda sezonskog zatvaranja, luksuzni golf resort s pet zvjezdica, Kempinski Hotel Adriatic ponovno će otvoriti svoja vrata 29. travnja 2021.

S novopostavljenim timom na čelu hotela, glavnim kuharom i predstavljanjem luksuznih privatnih vila za najzahtjevnije posjetitelje, hotel će i dalje pružati besprijekornu Kempinski uslugu. To je ponajviše istaknuo Kempinski White Gloves Service, program posebnih zdravstvenih i sigurnosnih mjera, uveden još 2020. godine.

Gosti će moći uživati u brojnim prostorima i aktivnostima na otvorenom. Usredotočeni su na pružanje ugodnog iskustva uz istaknutu brigu o zdravlju i sigurnosti u trenutnim okolnostima.

“Naša se lokacija ponovo pokazala pogodnom: Istra je poznata kao najsigurnija regija u Europi, a resort se nalazi na skrovitom mjestu gdje se Jadransko more susreće s vinogradima i maslinicima.”

Komentirao je Željko Stašević, novo imenovani generalni direktor resorta.

Privatno uživanje u jadranskim ljepotama

Uz savršen izbor hotelske ponude i aktivnosti na otvorenom, redovite goste kao i nove očekuje šarolik odmor uz preporučeno uživanje u šetnji obalom. Poznat po svojim zdravstvenim blagodatima već dugi niz godina, zrak u ovom dijelu Istre obogaćen je opojnim mirisima mora i morske soli, ružmarina i lavande te čini jedan je od posebnih životnih zadovoljstva.

“Bogatstvo i snaga prirode, zelenih dolina i brežuljaka savršena je pozadina za sve vrste ruta, počevši od staza vina i maslinovog ulja.”,

Objašnjava g. Stašević, uz isticanje važnosti dodavanja privatnih luksuznih vila u ponudu.

“Prepoznajući novi trend u ultraluksuznoj ponudi i povećan interes za vile, tijekom razdoblja zatvaranja usredotočili smo se na proširenje naše ponude, rekonstrukciju i redizajn privatnih vila.”

S naglaskom na osiguravanje apsolutne privatnosti i predstavljanje istinske jadranske udobnosti, gosti hotela bit će očarani Kempinski vilama i njihovom profinjenom elegancijom. Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 četvornih metara do više od 1.000 četvornih metara. Sadrže tri do pet prostranih spavaćih soba s luksuznim kupaonicama, velikim otvorenim dnevnim boravkom, blagovaonicom, kuhinjom i još mnogo toga.

Vile su pažljivo dizajnirane da održavaju privatnost. S izuzetno velikim privatnim bazenima, sunčalištima i prostranim dvorištima, gdje gosti mogu uživati ​​u prekrasnom pogledu na povijesni venecijanski grad Piran i duboko plavo Jadransko more. Gosti vila također mogu uživati ​​u svim hotelskim uslugama i sadržajima, kao i u dodatnim personaliziranim à la carte luksuznim uslugama. Gastronomska ponuda u resortu će svaki boravak unaprijediti u potpuno novu dimenziju luksuza. Privatna usluga koja se zasigurno ističe jest mogućnost privatnog kuhara.

Ljubitelje gastronomije očekaje poslastica

Boškarin, fritaja od tartufa s kompletni engleskim doručkom i Soupe à l’oignon sa šparogama… Ovo je samo nekoliko potencijalnih mogućnosti za inovativnu mješavinu kulinarskih okusa ove sezone u Kempinski Hotelu Adriatic.

Luksuzni golf resort imenovao je novog glavnog kuhara, Britanca Warrena Browna. Njegovo je dosadašnje iskustvo recept za inovacije i kulinarska remek-djela. Warren se specijalizirao francuskoj kuhinji. Surađivao je s dobitnicima dvije Michelinove zvjezdice Antonom Mosimannom OBE-om i Danielom Galmicheom (dobitnik Michelinove zvjezdice od 1990.). Bio je dio tima “British MasterChef” i putovao po cijelom svijetu, radeći u raznim regijama (Europa, Šangaj, Dubai, Koreja itd.), kao i s raznim hotelskim lancima (Shangri-La, Hilton, Starwood itd.). Također važna odlika chefa Browna, jest njegova pozicija glavnog kuhara u restoranu L’Ortolan u Readingu, dobitnikom jedne Michelinove zvjezdice.

Iskusni Britanac uzbuđen je zbog svoje nove pozicije i komentira:

“Radujem se što ću ovdje u Hrvatskoj predstaviti novu mješavinu okusa. Spoj francuske i međunarodne kuhinje s istaknutim istarskim jelima i morskim plodovima. Potpuno različite kuhinje, svaka izvanredna u svom aspektu. Veselim se istraživanju okusa kojih ova kombinacija može donijeti.”

Kulinarska remek-djela očekuju sve koji se odluče posjetiti Kempinski Hotel Adriatic ili jedan od restorana smještenih u resortu.

O Kempinski Hotelu Adriatic

Lako dostupan automobilom iz mnogih europskih metropola, Kempinski Hotel Adriatic otvorio je svoja vrata u kolovozu 2009. godine kao prvi hrvatski luksuzni golf i spa resort s pet zvjezdica na obali mora. Smješten nedaleko od Umaga, hotel nudi prekrasan pogled na hrvatsku, slovensku i talijansku obalu kao i na bijele vrhove Alpa. Raspolaže sa 186 ekskluzivno opremljenih soba i apartmana, dva elegantna restorana, tri bara, spa centrom veličine 3000 kvadratnih metara, teretanom, dječjim klubom, plažom, raznovrsnim konferencijskim sadržajima u hotelu kao i u zasebnom konferencijskom centru, smještenom na hotelskoj plaži. U sklopu resorta nalazi se i Golf Klub Adriatic, prvo istarsko natjecateljsko golf igralište s 18 rupa.

O Kempinski vilama

Privatne vile pravi su izbor za najzahtjevnije goste u potrazi za istinskom udobnosti uz vrhunsku uslugu, jedinstvene sadržaje i visoko kvalitetni smještaj. Smještene u sklopu Kempinski Hotela Adriatic, svaka se vila prostire na površini od 600 m2 do više od 1000 m2. Vile sadrže tri glavne spavaće sobe s luksuznim kupaonicama (uz dva dodatna apartmana u dvije vrste vila), veliki dnevni boravak otvorenog plana, blagovaonicu, kuhinju i još mnogo toga. Vile su pažljivo dizajnirane da čuvaju privatnost gostiju, s izuzetno velikim, privatnim bazenima, sunčalištima i prostranim dvorištima. Istovremeno pružaju prekrasan pogled na povijesni venecijanski grad Piran i duboko plavo Jadransko more.

O Kempinski Hotels

Ime Kempinski ponosno nosi rastuća kolekcija istaknutih hotela i odmarališta širom svijeta. Kao najstarija europska hotelska grupacija, osnovana 1897. godine, Kempinski je izgradio svoj ugled na uvjerenju da su ekskluzivnost i individualnost ključni elementi istinskog luksuza. Iz godine u godinu, s otvaranjem novih hotela i odmarališta u Europi, na Bliskom istoku, u Africi i Aziji, raste i broj gostiju koji cijene navedene odlike. Kempinski je jedan od osnivača Global Hotel Alliancea (GHA), najvećeg svjetskog udruženja nezavisnih hotelskih brendova.

kempinski.com/istria · discoveryloyalty.com

Kempinski Hotel Adriatic

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr