Tropsko-modernistički bijeg od stvarnosti na Zakintosu

Novi Olea All Suite Hotel krasi zapanjujući pogled s obronka brežuljka koji uokviruje sjeveroistočnu obalu Zakintosa u punom sjaju. Čak 93 luksuzno opremljena apartmana kao da plutaju potocima koji se vijugaju oko bazena nalik jezeru u srcu odmarališta. Cijelim imanjem prevladavaju zemljane boje. Elemente dizajna interijera karakteriziraju materijali poput hrasta, bambusa i ratana, koji istovremeno nadahnjuju i opuštaju. Olea All Suite Hotel predstavlja grčke otoke iz predivne nove perspektive.

Prirodni materijali se suprotstavljaju hladnim geometrijskim oblicima i glatkim unutarnjim površinama. Apartmani i zajedničke prostorije obiluju ugodnim zemljanim tonovima, dok koncept ambijentalne rasvjete potiče opuštanje. Terase i vanjski prostori gledaju na plovne putove i more odmarališta, pozivajući goste da otok iskoriste iz jedinstvene perspektive. Slamnati krovovi, hrastovo drvo i bambus u kontrastu su s modernističkom kockastom strukturom hotela, dok voda lebdi i odmara na vanjskom dijelu, dajući mu tropski štih.

Vođeni otočnim krajolikom i umirujućim učinkom vode, Block722architects+ stvorio je prostrano imanje od 93 apartmana koji se vrte oko bazena od 4000 četvornih metara koji podsjeća na jezero. Voda je sveprisutna na Olei, a potoci i bazeni vijugaju između grozdova sličnih otoku. Hotel obiluje zajedničkim površinama pod svjetlarnicima, skrivenim vrtovima i dugovječnim stablima maslina. Poslastice poput mediteranske i moderne grčke kuhinje, sushija, koktela i finih vina nalaze se iza svakog ugla…

Otvaranje Olea All Suite Hotel je predviđeno za 1. svibnja 2021., a smještaj možete rezervirati na službenim stranicama hotela.

olea all suite hotel
olea all suite hotel

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr