Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija proizvoda 

 

Svi smo već davno naučili da je voda osnovni sastojak našeg tijela i da nam je potrebna kako bismo mogli fizički i psihički funkcionirati. Koža kojoj nedostaje vlage postaje suha, blijeda, osjetljiva i podložna borama.

Važnost hidratacije kože

Postoji nekoliko načina za održavanje vlažnosti kože. Prije svega je to unos dovoljne količine tekućine, što obzirom na prepune rasporede često postaje nemoguća misija. Iz tog je razloga važno odabrati odgovarajuće proizvode koji će na brz i efikasan način pružiti našoj koži ono što joj treba.

Upravo zato, za sve osobe čija koža traži više, NIVEA predstavlja Hydra Skin Effect liniju koja osigurava dugotrajnu hidrataciju tijekom 72 sata i svježinu koja će vas pratiti tijekom cijelog dana. Zahvaljujući formuli koja sadrži čisti hijaluron, stimulacija vlastite proizvodnje hijalurona u koži je tri puta jača. Naočigled učvršćava vaše lice i čini kožu glatkom, svježom i mekanom na dodir.

Dnevni gel za lice

Uživajte u cjelodnevnoj hidrataciji i zdravom izgledu kože kojoj je vraćena prirodna blistavost uz NIVEA Hydra Skin Effect dnevni gel za lice. Njegova inovativna formula ima dvostruki učinak: istovremeno opskrbljuje kožu moćnim hijaluronom koji na sebe veže vodu i potiče njegovu proizvodnju u stanicama kože.

Uz dnevni gel za lice koji je 100 % inspiriran kožom, konačno možete uživati u osjećaju hidratacije čak i tijekom najzahtjevnijih vremenskih uvjeta.

 • 72 sata hidratacije.
 • Glađi osjećaj kože.
 • Čini vašu kožu prirodno blistavom.
 • Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove.

 

Noćna gel-krema

Probudite se s glatkom kožom punom hidratacije koja dolazi iznutra uz NIVEA Hydra Skin Effect noćnu gel-kremu s čistim koncentriranim hijaluronom. Ovaj dragocjeni sastojak potiče proizvodnju hijalurona u stanicama kože. Rezultat je obnovljena koža koja izgleda zdravo, punije i blista prirodnim sjajem.

Oduševit će vas njegov osvježavajući miris noćne gel-kreme uz koju možete uživati u osjećaju regenerirane i nahranjene kože čim se probudite. Tekstura laganog hidro-gela se topi na koži, brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži i jastuku.

 • 100 % inspirirana kožom.
 • Brza, intenzivna hidratacija koja dolazi iznutra.
 • Obnovljena koža.
 • Bez masnih tragova na koži i na jastuku.

Hidratantni serum

Osjećaj hidratacije koji ne prestaje od sada je moguć uz NIVEA Hydra Skin Effect hidratantni serum. Tekstura mu je lagana poput vode. Njegove kapljice upijaju se u vašoj koži unutar 20 sekundi, a već nakon prve upotrebe vratit će koži prirodnu blistavost.

Koristite hidratantni serum kao prvi korak u vašoj jutarnjoj njezi lica za svjež i zdrav sjaj i kožu punu hidratacije prije nanosa dnevnog gela.

 • Obogaćen hijaluronskom kiselinom.
 • Osvježavajući miris.
 • Intenzivna hidratacija u samo 20 sekundi.
 • 100 % inspiriran kožom.

Hijaluronske ampule

Uz NIVEA Hydra Skin Effect hijaluronske ampule priuštite svojoj koži kraljevski tretman koji zaslužuje! Njihova inovativna formula sadrži mješavinu čak šest različitih vrsta hijaluronske kiseline. Ovaj moćni 7-dnevni tretman u ampulama pružit će vam dodatnu hidrataciju lica, vrata i dekoltea, uklanjajući neugodan osjećaj zatezanja kože u trenu.

Hijaluronske ampule upijaju se u kožu u svega nekoliko sekundi, bez masnih tragova.

 • 72 sata intenzivne hidratacije.
 • Vidljivo glađa i podatnija koža.
 • Uklanja neugodan osjećaj zatezanja kože.
 • Vraća dubinsku hidrataciju u 7 dana.

NIVEA virtualna konferencija

Povodom predstavljanja nove linije održala se virtualna konferencija. Poslovna savjetnica Kristina Ercegović, ilustratorica Mateja Sučević i dizajnerica nakita Iva Viljevac otkrile su na koji način možemo pokrenuti svoj unutarnji potencijal. Kako nam u tome mogu pomoći novi NIVEA Hydra Skin Effect proizvodi objasnila nam je Anita Bogataj Melihen, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr