Sezonska sniženja dječje odjeće su uvijek IN!

Najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće Baby Center nudi priliku za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije!

Za svoj novac uvijek želimo dobiti više! Zato su sezonska sniženja idealna prilika za “ugrabiti” najbolje komade najpovoljnije. Za mnoge roditelje, posebice one s više djece, sniženja su prilično važna budući da donose veliku uštedu kućnom budžetu.

Ipak, postoji par savjeta koje vam možemo dati! Kupujte planski, sastavite popis proizvoda koji vam trebaju i držite se istog. Kupovina će tako postati jednostavnija i nećete kupiti ništa od onoga što vašim klincima zapravo ni ne treba! Kako biste izbjegli gužve i eventualna naguravanja, zamijenite čekanje u redu jednostavnim klikom miša. Dobar potez je imati i karticu vjernosti pa tako klub Baby Center donosi brojne pogodnosti za vjernost!

Odjeću modnih brendova Cool Club i Original Marines pronađite sniženu do 50 %, a obuća brendova, među kojima su adidas, Crocs, Marrell, Puma, Reebok i mnogi drugi, do 30 %. Vrijedi u svim Baby Center trgovinama i na www.babycenter.hr do isteka zaliha. Požurite!

Bogatu ponudu i sezonska sniženja možete provjeriti ovdje, a Baby Center svakodnevno na Instagram profilu informira svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr