ŽELIM TI OSMIJEH! – darivanje malih pacijenata Klinike za dječje bolesti Zagreb

Bliži nam se jedan od djeci najomiljenijih dana, dan svetoga Nikole ili kako ga zovemo. Nikolinje! Uskoro će mališani marljivo laštiti čizmice pitajući se kakve će darove u njima pronaći na jutro 6. prosinca! No, bitno je prisjetiti se i onih koji tijekom nadolazećih praznika ne mogu biti u toplini svoga doma i darove pronaći u ulaštenim čizmicama na svom prozoru. Zato će Muzej grada Zagreba i portal Wish mama u akciji darivanja poklon paketa ŽELIM TI OSMIJEH! i ove godine, uoči dana svetoga Nikole, darovima obradovati male pacijente Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva).

Kako se ove godine, većini djece znani, Grad svetog Nikole zbog pandemije ne može održati odlučili su da će ove, kao i svake prethodne, godine darivati male pacijente u Klaićevoj bolnici u Zagrebu uz dodatnu akciju za djecu.

Djeca Hrvatske za djecu Klinike za dječje bolesti Zagreb

Muzej grada Zagreba i portal Wish mama pozivaju djecu da se pridruže akciji Želim ti osmijeh! I darivanju!

Naime, ove godine, uz već pripremljene darove, malenim pacijentima žele darovati lijepe poruke i crteže njihovih vršnjaka, nešto čime će im pokazati da misle na njih, žele im brzo ozdravljenje te da i oni osjete blagdansku čaroliju i toplinu adventa. Jednostavno, žele im izmamiti osmijeh!

Draga djeco, ne sumnjamo da već znate kakav bi vas dar najviše razveselio. No, što biste poželjeli dječici koja blagdanske dane, umjesto u toplini svoga doma i obitelji, provode u bolničkim krevetima? Nacrtajte i/ili napišite lijepe želje za malene pacijente. Pokažimo im da mislimo na njih i da želimo da i oni osjete radost adventa!

Sigurni smo da će tople poruke i crteži njihovih vršnjaka malenim pacijentima uljepšati dane provedene na liječenju! Vjerujemo da će nam svima najljepši dar za naš trud biti njihovi osmijesi i saznanje da smo im uljepšali bolničku svakodnevicu. Možete se koristiti drvenim bojicama, flomasterima, pastelama, kolažom …

Kako bi na sudjelovanju i želji da usreći malene pacijente zahvalili baš svakom djetetu koje pošalje svoj rad, svima koji se uključe e-mailom će poslati posebnu zahvalnicu za sudjelovanje. Jer, sigurni smo, svaki će dječji rad i lijepa želja doista uljepšati dan i izmamiti osmijeh na lice nekom malenom pacijentu!

Uz zahvalnicu, svako dijete (u pratnji roditelja) dobiva besplatan posjet Muzeju koji se može iskoristiti do kraja veljače 2021. godine.

Fotografirajte svoje radove i pošaljite e-mailom na adresu: vleiner@mgz.hr do nedjelje, 29. studenoga. Uz fotografiju rada navedete ime i prezime te dob malog autora. Na e-mail adrese s kojih će radovi pristizati, poslat će zahvalnice.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr