Noć vještica u najvećem austrijskom tematskom parku Familypark

Samo četiri sata vožnje od Zagreba prema Beču nalazi se Familypark, najveći austrijski tematski park. Familypark se prostire na preko 145 tisuća m2 te nudi brojne atrakcije za sve dobne skupine. To je odlično mjesto za zabavu i opuštanje od svakodnevnog stresa. Kako bi odabrali najbolju atrakciju, na web stranici Familyparka upišite svoju ili djetetovu visinu. Familypark će vam preporučiti koje su idealni sadržaj baš za taj uzrast. Park se nalazi u blizini jezera Neusiedl, a posjet možete kombinirati s odlaskom u Beč, od kojeg je udaljen sat vremena vožnje. Maskota Familyparka je mačak Filippo koji poziva posjetitelje na uzbudljivo putovanje prepuno zabave i akcije kroz 4 različita tematska dijela. Tu je Dvorac Iskustva (Erlebnisburg), Bajkovita šuma (Märchenwald), Farma (Bauernhof) i Otok avantura (Abenteuerinsel).

Uz čak 29 različitih vožnji, Familypark nudi i obilje drugih avantura poput zona za različita iskustva, vodene igre, glazbena kazališta i igrališta. Cijeli prostor parka ugodno je okruženje prepuno raznobojnog cvijeća, potočića i raskošnog drveća.

Noć vještica u Familyparku

Od 23. listopada do 1. studenog 2020. u Familyparku možete doživjeti Haloween program pod nazivom Filippo‘s Cursed Magic World. Klince će posebno oduševiti majstor u rezbarenju bundeva – neka nauče neke trikove i ukrase svoju bundevu koju će ponijeti kući. Jedna od bundeva koje će biti izložene teška je više od nevjerojatnih 730 kilograma!

S obzirom na smanjen broj posjetitelja čekanje na pojedine vožnje je puno manja, tako da gužve neće biti ni u jednom dijelu parka. Ukleta se kuća može posjetiti besplatno. Dvije su vrste karata: 11-16 ili 17-22, cijena je 25 €. Djeca mlađa od 3 godine imaju besplatan ulaz.

Sve informacije o epidemiološkim mjerama možete pronaći na web stranici pod Često postavljena pitanja.

Fotografije: gore: Familypark, Matula Druck, Payer

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr