Biblioteka Slikovnica – prozor u svijet za mlade putnike

Biblioteka Slikovnica – prozor u svijet vodi mlade čitatelje svijetom. Kroz tekstove o djeci i za djecu donosi priče o veselom odrastanju na svim Zemljinim meridijanima. Knjige su posebne po tome što su pravi putopisi namijenjeni najmlađoj čitateljskoj publici. Savršeno odgovaraju uzrastu od 5 do 10 godina, no djeca vrtićke dobi s veseljem slušaju priče napisane u njima. Dvije od njih (Djeca Sahare i Djeca Kurdistana) uključene su u video lekcije za 5. i 6. razrede osnovnih škola.

Pisane su perom putnika, informativne su i zanimljive, pune informacija o životu djece u raznim krajevima svijeta. Do sad su objavljene priče (redom objavljivanja) o djeci Sahare, Indije, Himalaje, Kambodže, Iranskog Kurdistana i Tokija. Autori knjiga su različiti, no sve ih povezuje urednička palica Ane Đokić i grafički identitet Nine Knežević.

Knjige je, pojedinačno ili u kompletu, moguće nabaviti kod distributera Orijentacije plus iz Varaždina, narudžbom na web adresi orijentacije.com ili e-mailom na info@orijentacije.com.

[dss_masonry_gallery images=”11713,11717,11721,11725,11729,11733″ columns=”2″ _builder_version=”4.6.5″ width=”80%” module_alignment=”center” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dss_masonry_gallery][dss_masonry_gallery _builder_version=”3.25.3″][/dss_masonry_gallery]

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr