Dan Brown stiže u Zagreb na svjetsku premijeru svoje glazbene slikovnice “Divlja simfonija”

Svestrani autor bestselera Dan Brown u Zagreb stiže predstaviti svoju novu slikovnicu „Divlja simfonija“ i glazbu koju je sam za nju skladao. Stoga će u subotu 10. listopada 2020. u 18.00 sati hrvatski izdavač Dana Browna V.B.Z. organizirati razgovor s Danom Brownom i prvo svjetsko predstavljanje „Divlje simfonije“ u dvorani kina Kaptol Boutique Cinema. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja je ograničen. Ali, događanje će se moći pratiti uživo putem V.B.Z.-ova YouTube kanala VBZCroatia i V.B.Z.-ove stranice na Facebooku.

Svjetska koncertna premijera glazbe koju je Dan Brown skladao za „Divlju simfoniju“ održat će se u petak, 9. listopada 2020. s početkom u 20.00 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Na ovoj svjetskoj premijeri glazbu izvodi Zagrebačka filharmonija pod vodstvom dirigenta Mirana Vaupotića. Zagrebačka filharmonija izvest će cjelovitu „Divlju simfoniju”, s dvadeset i jednim stavkom. U okviru koncerta priprema se i nekoliko glazbenih iznenađenja – ovo je uistinu koncert koji se ne propušta! Tim više što će na koncertu sudjelovati i sam Dan Brown. S obzirom na epidemiološke mjere, broj posjetitelja na koncertu je ograničen. No, koncert će biti emitiran uživo i na stranici Dana Browna na Facebooku, gdje on ima više od 6 milijuna pratitelja.

Dan Brown 2019. snimao u Zagrebu

 

Kada se u ožujku 2019. slavni autor Da Vincijeva koda pojavio u Zagrebu, razlozi njegova posjeta, baš kao u nekom njegovom romanu, ostali su obavijeni velom tajne, a čak ni mjesto na kojemu je toga ožujka proveo najviše vremena – tonski studio, nije otkrivalo dovoljno.

Sada je, međutim, sve jasno. Autor niza bestselera New York Timesa, “jedna od 100 najutjecajnijih osoba u svijetu” prema časopisima Time i Forbes, Dan Brown je sredinom ožujka 2019. u Zagrebu je snimao glazbu koju je skladao za svoju najnoviju knjigu!

Jeste li spremni za DIVLJU AVANTURU?

 

Knjiga sadrži kôd za besplatnu aplikaciju i glazbu koju je skladao sam autor!
Ovu interaktivnu multimedijsku slikovnicu ilustrirala je Susan Batori, čije su ilustracije prožete humorom prikladnim za dječji uzrast, a sadržavat će i dodatne tragove i zagonetne kodove.

Više informacija o knjizi potražite ovdje
Live stream promocije knjige „Divlja simfonija“ moći ćete pratiti na:
VBZCroatia YouTube kanalu
Facebook stranica VBZ

Live stream koncerta pratite na FB eventu Dana Browna

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr