Muškarci, otkrivamo vam jedinu kremu koju ćete ikad trebati!

Muškarci možda jesu snažniji spoI, no to ne znači da je i njihova koža jednako snažna i otporna. Dapače, muška je koža oko 15 posto masnija od ženske te sukladno tome sklonija upalama i crvenilu dok su pore veće i vidljivije. Često brijanje uklonit će zaštitni sloj kože koji će već osjetljivo ili neadekvatno njegovano područje lica još i dodatno iziritirati. Ako tome dodamo i činjenicu da su muškarci nerijetko pod intenzivnijim stresom i opterećenjem, svakodnevica bez dobre kreme i užurbani stil života na licu će zasigurno ostaviti svoje znakove umora. Eisenberg Paris linija proizvoda za muškarce pruža rješenja za današnje urbane muškarce. Prilagođena je dinamičnom načinu života, vanjskim utjecajima i svakodnevnim situacijama poput umora i prekomjernog lučenja sebuma. U nastavku vam donosimo tajnu vječnog mladolikog izgleda i zdrave kože koja će se uklopiti i u najjednostavniju mušku beauty rutinu.

Mladolik izgled i zdrava koža uz EISENBERG

EISENBERG Men Essential Moisturising Balm (75 ml/465,00kn) je balzam namijenjen svim tipovima kože. Pruža jedinstven osjećaj svježine te osigurava zdravu, popunjenu i hidratiziranu kožu tijekom cijelog dana. Radi se o učinkovitoj hidratantnoj i zaštitnoj formuli s dva posebna sastojka koji je čine idealnim izborom za dugotrajni učinak i ljekovito djelovanje. Hijaluronska kiselina kao sastojak na površini kože stvara zaštitnu barijeru. Ona smanjuje iritacije i utjecaj okoliša na kožu. Tako pomaže u očuvanju najvažnijih karakteristika mlade kože, kao što su gipkost, elastičnost i tonus. D-Panthenol zaslužan je za ljekovito djelovanje te poboljšava hidrataciju i vlaženje kože. Također smanjuje hrapavost, potiče rast stanica i neizravno smanjuje upalu.

Nanesite proizvod svakodnevno na pažljivo očišćeno lice i vrat, sam ili preko kreme nakon brijanja.

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr