Tri nova čistača za lice iz prirodne radionice kozmetike Apivita

 

APIVITA, grčki brend prirodne kozmetike nadopunio je svoju bogatu liniju čistača za lice s tri nova proizvoda – crnim detox gelom za čišćenje, micelarnom vodicom i tonik losionom za lice. Ova tri proizvoda dolaze kao savršena nadopuna već dobro poznatim Apivita proizvodima iz linije za čišćenje lica, od kojih su neki već stekli „kultni status“ među zaljubljenicima u kozmetiku i prirodne proizvode.

Svima je dobro poznata činjenica da je čista koža prvi korak ka zdravoj koži lica. Svakodnevno smo izloženi različitim onečišćenjima iz okoliša, a ona se najviše očituju upravo na našoj koži. Slijedeći trend proizvoda za njegu kože koji u sebi sadrže sredstva protiv onečišćenja, Apivita je kreirala tri blaga, a opet izrazito učinkovita čistača za lice koja će zadovoljiti i osobe s najosjetljivijom kožom lica. Novi Apivita čistači za lice sadrže pčelinje proizvode, kao i super moćnu infuziju šipka za dodatno djelovanje protiv agresora iz okoliša.

Crni detox gel za čišćenje namijenjen je uklanjanju nečistoća i šminke s lica. Uz pomoć aktivnog ugljena i patentiranog ekstrakta propolisa, detoksificira kožu s blagim sredstvima za čišćenje te čisti nečistoću i uklanja šminku s lica. Nakon njegove upotrebe koža ostaje svježa, čista i ugodna, a sve zahvaljujući pantenolu. Voda u proizvodu je zamijenjena formulom infuzije šipka koja djeluje protiv onečišćenja tako da je proizvod bogat antioksidansima i drugim aktivnim sastojcima koji povećavaju njegovu učinkovitost.

Micelarna vodica čisti šminku i nečistoće u jednom brzom koraku uz pomoć nježnih sredstava za čišćenje i micela, molekula koje sadrže hidrofilni dio koji se okreće prema vodi i hidrofobni dio koji se okreće prema prljavštini koja je zapravo masna i tako ju nježnim postupkom bez trljanja otklanja sa lica. Umiruje i ostavlja kožu čistom i ugodnom s grčkim medom od timjana i infuzijom divlje ruže, a nudi i dodatnu zaštitu pomoću infuzije šipka.

Tonik losion za lice umiruje kožu uz pomoć grčkog meda od timijana, lavande i pantenola. Nakon njegove uporabe koža je hidratizirana i ugodna, a zahvaljujući organskom ulju naranče i geranija i savršeno tonirana. Ovaj proizvod povećava bolje upijanje seruma i krema koje se nanose nakon njegove uporabe.

Crni detox gel za čišćenje lica i micelarna vodica su dermatološki i oftamološki testirani, što ih čini prikladnim za čišćenje lica i očiju, dok je tonik losion za lice dermatološki testiran i namijenjen je čišćenju lica.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr