Povodom Valentinova u Miva galerije vina stiže limited edition boca Moët & Chandon Rosé

Moët & Chandon kao vodeći šampanjski brand u svijetu, oduvijek je bio jedinstven, inovativan i kreativan. Tako i povodom ovog Valentinova u Miva vinoteke stiže limited edition boca Moët & Chandon Rosé.

Idealan dar za vaše voljene i posebne trenutke za pamćenje uz  Moët & Chandon Rosé šampanjac, koji je ujedno i najizraženiji simbol  Moët stila.

U Miva galerija vina vinotekama uz spomenutu limited edition bocu, za vaše voljene možete izabrati uistinu mnoštvo zanimljivih i personaliziranih darova, stoga nas posjetite na naše dvije adrese, Miva galerija vina u ulici Nikole Tesle ili ulici grada Vukovara, a posjetiti nas možete i na miva web shopu.

Moët & Chandon  oduvijek slavi uzbuđenje života i prisutan je u posebnim prigodama! Svake sekunde širom svijeta otvara se boca šampanjca, a Moët & Chandon zna da je svaka sekunda uz Moet šampanjac iskustvo, a svako iskustvo je #moetmoment.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr