PREPORUKE

Sjajna berba u Kaboli najavljuje vina za pamćenje

Sjajna berba u Kaboli najavljuje vina za pamćenje

Zovu ih avangardom istarskog vinarstva, imaju BIO certifikat i jednu od najljepših vinarija, a od ove berbe očekuju vrhunska vina. Na najljepšem istarskom imanju Kabola u Kanedolu pored Momjana završena je još jedna berba.

El Toro u Petrinjskoj postaje El Toro burgers&ribs

El Toro u Petrinjskoj postaje El Toro burgers&ribs

Chef Mario Mihelj i njegova ekipa odlučili su se više posvetiti burgerima i rebarcima u raznim formatima stoga će poznati El Toro lokal u Petrinjskoj po novome nuditi jela u kojima smo uživali na brojnim zagrebačkim festivalima.

Nula prodanih čokoladnih pralina ovog ljeta?

Nula prodanih čokoladnih pralina ovog ljeta?

Dolaskom toplijih dana, Ferrero prestaje prodavati omiljene čokoladne praline kako se zbog visokih temperatura ne bi narušila njihova kvaliteta. Ljetne vrućine su splasnule, a Ferrero čokoladne praline konačno su se vratile na police trgovina!

Zinfandel’sova jesenska kolekcija fantastičnih sljedova

Zinfandel’sova jesenska kolekcija fantastičnih sljedova

Restoran Zinfandel’s hotela Esplanade već godinama predstavlja esenciju visoke gastronomije prema svjetskim standardima. I ove će jeseni zasigurno biti najfinije mjesto susreta za Zagrepčane i goste hotela u potrazi za savršenim kulinarskim delicijama.

Curry ili marokanska piletina?

Curry ili marokanska piletina?

Jedem doma, prvi hrvatski brend premium polugotovih jela, nakon webshopa otvorio je vrata svoje prve fizičke trgovine. Ovdje možete pronaći cijeli asortiman pretpripremljenih jela koja je za konzumaciju potrebno samo zagrijati ili ispeći…

Pronađite svoju luku za odmor u Veloj Luci !

Pronađite svoju luku za odmor u Veloj Luci !

Osim što je Vela Luka vječna inspiracija za poeziju i pjesmu, kao destinacija prepuna je iznenađenja i skrovitih mjesta za odmor. Ova turistička sezona je najzahtjevnija ikada. Gosti traže mir, odmak, sigurnost i kratak bijeg od svega …

Ljetne gurmanske senzacije

Ljetne gurmanske senzacije

Sirup od maslačka, kreker od algi, consommé od hibiskusa, panna cotta od tartufa, dimljene sardine,
morske šparoge, marmelada od krastavaca, aromatični vrganji, gnudi od kadulje, domaći sladoled od lavande i badema čine samo dio ljetne kolekcije chefice Ana Grgić.

Blizu grada, blizu srca

Blizu grada, blizu srca

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije zajedno su kreirale posebnu promotivnu kampanju posvećenu Zagrebu i njegovoj okolici pod sloganom „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“.

Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu »Chez Suzy«

Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu »Chez Suzy«

U subotu, 6.6.2020. održan je prvi Pjenušavi plešivički doručak u vinogradu, nakon premijernog izdanja u Zagorju, a prema ideji i u organizaciji Marije Vukelić (Salon pjenušavih vina Zagreb) i domaćina, vlasnika vikendice obitelji Košćak…

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr