Nagradni natječajiNotice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 207


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 208

Predstavnici vodećih međunarodnih hotelskih lanaca na REXPO HTL Dan-u 2016

 

U okviru drugog dana održavanja Međunarodnog sajma investicijskih projekata, održava se REXPO HTL Dan 2016 koji će ugostiti tri panel rasprave kojima će fokus biti na hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena.

Glavni partner REXPO HTL dana 2016 je Vision Hospitality Asset Management, vodeća konzultantska tvrtka u hotelskom sektoru koja pruža nezavisno savjetovanje hotelskim investitorima, vlasnicima, financijskim institucijama i operaterima u cijeloj Europi.

Na prvoj panel raspravi koju će moderirati gospodin Ivan Kuret, direktor tvrtke Kuret Nautika i bivši gradonačelnik Splita, razgovarat će se o potrebama za daljnji razvoj i rast kapaciteta vezova u marinama na istočnom Jadranu.

Druga panel rasprava stavit će naglasak na interakciju između hotelskih investitora i vanjskih savjetnika u različitim fazama hotelskih projekata, od razvoja preko operacija do exita. Moderatori će biti dva investitorska predstavnika, Živorad Vasić iz Delta Holdinga (Crowne Plaza Belgrade, Intercontinental Ljubljana) i Franco Peruza ispred Odien Hotels (Le Meridien Lav Split).
Zadnja panel rasprava uključit će direktore razvoja tri vodeće svjetske hotelske grupe: Accor, Hyatt i Carlson-Rezidor koje zajedno raspolažu s impresivnom brojkom od 40-tak hotelskih brendova. Domaćin ovog, posljednjeg panela u sklopu REXPO HTL Dan- a 2016 bit će Allan Davidson, direktor Vision Hospitality Asset Management sa sjedištem u Londonu.

REXPO HTL Dan 2016 je na rasporedu u petak, 25. studenog u terminu od 11:25 do 15:00 sati, a tri tematske panel rasprave bit će zaključene prezentacijama troje finalista nagrade „2016 REXPO Adriatic Best New Hotel Award“.

Kratkom ceremonijom dodjele nagrada službeno će se zatvoriti REXPO HTL Dan 2016 te REXPO 2016.


Ostale novosti:

Emirates traži najbolji putopis!
Napišite priču / putopis i naglasite nam kako je putovanje utjecalo na vaš život
Najbolji hrvatski trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs dolaze na 11. Weekend Media Festival
Weekend Media Festival za svoje 11. izdanje pripremio je niz novosti, od novih formata u programu do novih dvorana i širenja party programa na strane glazbene zvijezde
Place2go od sljedeće godine izlazi i u Srbiji
Potpisivanjem ugovora s novim franšizerom magazin otvara novo poglavlje