Nagradni natječajiNotice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 207


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 208

Konferencije za primijenjeni nutricionizam

 

Koje su novosti u zdravstvenom turizmu i gastronomiji? Kakve novitete možemo očekivati od prehrambene industrije? Jeste li  vidjeli robota koji kuha? Znate li kako izgleda 3D printanje i kakve veze ima s hranom? To su samo neka od pitanja koje ćemo postaviti na prvoj ovogodišnjoj Konferenciji za primijenjeni nutricionizam koja će se održati u Hotelu Dubrovnik, 17.11.2016. godine, od 10:00h do 18:00 sati.

Jednodnevna konferencija ima cilj okupljanje profesionalaca povezanih s hranom, turizmom, prehrambenom tehnologijom i IT sektorom.

Cilj konferencije je na jednom mjestu, u obliku okruglih stolova, povezati vrhunske stručnjake, poduzetnike koji su stručnjaci u svojim područjima, poznate osobe, industriju, ali i studente i svu zainteresiranu javnost. Prvom Konferencijom za primijenjeni nutricionizam otvorit ćemo nove teme sa željom pokretanja pozitivnih društvenih promjena te kako bismo povećali vlastite vidike i znanja kroz okrugle stolove i ostale interakcije.

Informacija i prijave na www.konferencija.zdraviobrok.eu.


Ostale novosti:

Emirates traži najbolji putopis!
Napišite priču / putopis i naglasite nam kako je putovanje utjecalo na vaš život
Najbolji hrvatski trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs dolaze na 11. Weekend Media Festival
Weekend Media Festival za svoje 11. izdanje pripremio je niz novosti, od novih formata u programu do novih dvorana i širenja party programa na strane glazbene zvijezde
Place2go od sljedeće godine izlazi i u Srbiji
Potpisivanjem ugovora s novim franšizerom magazin otvara novo poglavlje