Nagradni natječajiNotice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 207


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 208
Početna > Aktualno > Novosti > Konferencije za primijenjeni nutricionizam

Konferencije za primijenjeni nutricionizam

 

Koje su novosti u zdravstvenom turizmu i gastronomiji? Kakve novitete možemo očekivati od prehrambene industrije? Jeste li  vidjeli robota koji kuha? Znate li kako izgleda 3D printanje i kakve veze ima s hranom? To su samo neka od pitanja koje ćemo postaviti na prvoj ovogodišnjoj Konferenciji za primijenjeni nutricionizam koja će se održati u Hotelu Dubrovnik, 17.11.2016. godine, od 10:00h do 18:00 sati.

Jednodnevna konferencija ima cilj okupljanje profesionalaca povezanih s hranom, turizmom, prehrambenom tehnologijom i IT sektorom.

Cilj konferencije je na jednom mjestu, u obliku okruglih stolova, povezati vrhunske stručnjake, poduzetnike koji su stručnjaci u svojim područjima, poznate osobe, industriju, ali i studente i svu zainteresiranu javnost. Prvom Konferencijom za primijenjeni nutricionizam otvorit ćemo nove teme sa željom pokretanja pozitivnih društvenih promjena te kako bismo povećali vlastite vidike i znanja kroz okrugle stolove i ostale interakcije.

Informacija i prijave na www.konferencija.zdraviobrok.eu.


Ostale novosti:

Čarobna glazba Walta Disneya u dvorani Lisinski
U petak, 13.4. probudite dijete u sebi i ne propustite večer glazbe i filmske čarolije na posljednjem koncertu ciklusa za koji se uvijek traži karta više!
Uskoro počinje biciklistička utrka Tour of Croatia
Od 17. do 22. travnja kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske