Nagradni natječajiNotice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 207


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 208

HTI konferencija od 28. veljače do 2. ožujka 2017.

 

Sedmo izdanje prestižne HTI (Health Tourism Industry) konferencije, vodećeg međunarodnog skupa ovakve vrste u Europi, ponovno će se održati u Hrvatskoj. Konferencija će od  28. veljače do 2. ožujka 2017. u hotelu Lone u Rovinju, okupiti sve važne dionike svjetskog zdravstvenog turizma iz privatnog i javnog sektora. Inovativni 3u1 integrirani skup uključuje još dva međunarodna događanja - ILHA (International Luxury Hotel Association) Summit i TTM (Taste the Mediterranean) Festival.

"Iznimno nam je drago da će se HTI konferencija ponovno održati u Hrvatskoj. To je jedan od najvećih B2B događanja koji okuplja relevantne predstavnike javnog i privatnog sektora na području zdravstvenog turizma. Upravo je zdravstveni turizam jedan od trendova koji je u porastu, a ovom konferencijom želimo dati priliku svim sudionicima za međusobno povezivanje, sklapanje suradnji i unaprjeđivanje poslovanja. Vjerujemo da ćemo novim konceptom koji uključuje još dva međunarodna skupa pokazati da su inovativnost i edukacija također bitni segmenti zdravstvenog turizma.", izjavio je Zdeslav Radovčić, predsjednik Uprave i osnivač HTI konferencije.

HTI konferencija okupit će veliki broj profesionalnih stručnjaka iz područja zdravstvenog turizma iz Europe, Azije, Afrike i Bliskog istoka koji će kroz niz zanimljivih tematskih panela i prezentacija predstaviti najbolje prakse i primjere te istaknuti trendove i izazove industrije, a dolazak na konferenciju potvrdili su i službeni predstavnici Europske komisije, Europskog parlamenta i Svjetske asocijacije zdravstvenog turizma. Cilj konferencije je omogućiti pružateljima usluga u industriji mogućnost za stvaranje novih suradnji, ostvarivanje kontakata s kupcima iz cijeloga svijeta, dijeljenje međusobnih iskustava te učenje o trendovima i prilikama na izazovnom tržištu.

Inovativni koncept integriranih skupova uključit će i dva međunarodna događanja - European Luxury Hospitality Summit u organizaciji ILHA (International Luxury Hotel Association) i TTM Taste the Mediterranean Festival. European Luxury Hospitality Summit namijenjen je hotelima i hotelskim lancima, predstavnicima javnog sektora, putničkim agencijama, edukatorima, agentima i posrednicima u hotelijerstvu i ugostiteljstvu te ostalim dionicima kojima je cilj rast poslovanja vezanog uz industriju luksuznog hotelijerstva. Taste the Mediterranean Festival predstavit će mediteransku prehranu, koju je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila najzdravijom na svijetu te je uvrštena na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine, kroz teorijske i praktične radionice, predavanja i seminare najboljih šefova kuhinja s Michelin zvjezdicama i nutricionista.

U sklopu programa dodijelit će se i priznanja najboljima u zdravstvenom turizmu (medicinski, lječilišni i wellness turizam).

HTI konferencija organizira se u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a pokrovitelji su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo turizma.

Prijava na konferenciju moguća je putem poveznice: http://www.hticonference.com/register


Ostale novosti:

Place2go od sljedeće godine izlazi i u Srbiji
Potpisivanjem ugovora s novim franšizerom magazin otvara novo poglavlje
Najbolji hrvatski trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs dolaze na 11. Weekend Media Festival
Weekend Media Festival za svoje 11. izdanje pripremio je niz novosti, od novih formata u programu do novih dvorana i širenja party programa na strane glazbene zvijezde
Zagreb Tourfilm Festival
Sedmo izdanje održat će se od 10. – 12. listopada 2018.