Nagradni natječajiNotice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 204


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/place2go.org/place2go.hr/index.php on line 205
Početna > Magazin > O nama

O nama

Magazin Place2go vodeći je turistički magazin u regiji koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Kroz franšizna izdanja dostupan je u više od 15 zemalja Europe. Tekstovi sa stvarnih putovanja obogaćeni su vrhunskim autorskim fotografijama hrvatskih i internacionalnih putnika.

U svakom broju čitateljima pružamo pregled destinacija kroz aktualne sezone putovanja; dajemo obilje savjeta; otkrivamo skrivena i manje poznata mjesta; upoznajemo ih s neobičnim narodima svijeta; savjetujemo uzbudljiva odredišta za sportaše, avanturiste i istraživače; predstavljamo najbolje hotele, restorane i wellnesse za istinske hedoniste.

Godine 2008. magazin je prodao prvu franšizu za Sloveniju, a već godinu kasnije započelo je izlaziti i srpsko izdanje. Godina 2010. bila je najuspješnija za magazin jer su pokrenuta još dva franšizna izdanja: francusko (prvi broj izašao u listopadu) i njemačko (prvi broj izašao u prosincu). 2011. izlazi i u Bosni i Hercegovini, kao zasebno, franšizno izdanje.

Vlasnik franšize je tvrtka Place2design d.o.o.

Glavni je cilj tvrtke Place2design d.o.o.  s magazinom Place2go - postati vodeći europski turistički magazin, koristeći pritom sve komparativne prednosti: autorski rad putopisaca koji su ujedno i strastveni čitatelji našeg magazina i koji svojim pomalo emotivnim pristupom pružaju izravan doživljaj destinacije, vrhunske fotografije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, te moderan dizajn usklađen sa svjetskim trendovima. Nakon učvršćivanja položaja magazina u Europi, u planu je širenje i na ostale kontinente.

Već na samom početku djelovanja, tvrtka Place2design predstavila se sa svojim izdanjima na sajmu franšiza Franchise Expo u ožujku 2016.