Jeste li znali da su Samsung Galaxy Z Fold4, pametni telefon i Galaxy Watch5, pametni sat odličan set za putovanje uz čiju se asistenciju nikada neće osjećati izgubljeno?

Putovanje bez stresa san je svakog putnika. Samsung se pobrinuo za tehnološku podršku putovanju iz snova svojim inovativnim uređajima Galaxy Z Fold4 i Galaxy Watch 5.

Galaxy Z Fold4 – inovacija i praktičnost na dlanu

Pametni telefon Galaxy Z Fold4 moćan je spoj brojnih funkcionalnosti i raznih performansi, što ga čini glavni “alatom” za putovanja.  Izvanredan Snapdragon® 8+ Gen 1 čipset uz veliki Dynamic AMOLED 2X zaslon od 7,6-inča i brzinom osvježavanja od 120Hz osiguravaju još veću funkcionalnost, produktivnost te sjajne mogućnosti korištenja u hodu. Naše će putnike oduševiti i podrška za S Pen olovku, poznatu Multi Active Window značajku koja od sada ima još bolje pokrete povlačenja te novi i pregledniji Taskbar. Tako je pristup različitim aplikacijama koje mogu biti korisne tijekom putovanja (karte ili navigacija) još više olakšan.

Drugi važan aspekt putovanja su fotografije. Širokokutna leća ovog pametnog telefona od čak 50MP, 30x Space Zoom leća te različiti načini rada poput Capture View Mode, Dual Preview i Rear Cam Selfie Galaxy Fold4 moći ćete snimiti sve što poželite na pravi profesionalan način. Superiorni OIS i VDIS pobrinut će se za savršenstvo snimanja videozapisa, dok značajka Super Night Solution ograničava šum i značajno diže kvalitetu snimanja pri slabom osvjetljenju.

Galaxy Watch5 – inovacija i praktičnost na ruci

Pomoćnik superheroju za putovanja Galaxy Fold4 Galaxy je i pametan sat Galaxy Watch5. Pomoću njega, putniku je značajno lakše kontrolirati navigaciju, glazbu i poruka. Pri dizajniranju Galaxy Watch5, Samsung je posebno vodio računa o pomoći u održavanju zdravih navika i spavanja. Tako ovaj pametni sat sadrži tzv. BioActive senzor koji služi za upravljanje tri senzora za mjerenje optičke brzine otkucaja srca, električnih signala srca i analizu bioelektrične impedancije. Sleep Scores značajka pomaže u održavanju kvalitetnog ritma spavanja. I još jedna sjajna vijest –  veća baterija u odnosu na prijašnje modele osigurat će duže vrijeme korištenja uređaja.

Pravo vrijeme za kupovinu novih Samsung pametnih uređaja je upravo sada, u sklopu nacionalne promocije svi koji kupe Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 pametni telefon, kao i neki od uređaja Galaxy S22 serije na dar dobivaju upravo Galaxy Watch5. Ovu priliku možete iskoristiti do 31. listopada 2022. ili do isteka zaliha poklona. Za pravo na poklon potrebno se prethodno registrirati putem Samsung Members aplikacije. Više informacija o promociji pronađite na https://www.samsung.com/hr/offer/complement-your-world-2022/.