Rujan je pred vratima, a godišnji odmori pri kraju. Ako ste se u grad vratili odmorni i preplanuli, sigurno želite da taj osjećaj potraje još neko vrijeme.

Švedski beauty tech brend FOREO, poznat po donošenju profesionalnih tretmana u domove beauty entuzijasta diljem svijeta, zna kako u nekoliko jednostavnih koraka zadržati sjajan ten i pobrinuti se da ljeto na vašoj koži traje dugo.

FOREO UFO 2 i Farm To Face sheet maske

Kao i svake godine, nakon velikih ljetnih vrućina, kožu treba pripremiti za jesensku kišu i vjetar te joj osigurati dubinsku hidrataciju.

FOREO UFO 2, koji pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute. Idealan je odabir za njegu kože u kasnim ljetnim danima. Zahvaljujući termoterapiji, krioterapiji, T-Sonic pulsacijama i punom spektru LED svjetala, ovaj mali i moćni beauty tech uređaj, umirit će i nahraniti vašu kožu nakon dugog izlaganja suncu i visokim temperaturama.

Uparite ga sa svježim i prirodnim maskama sheet maskama iz Farm To Face kolekcije. Iskoristite ih za nezaboravne trenutke opuštanja. Savršen odabir za njegu kože nakon ljeta je Manuka Honey maska. Prožeta je brojnim hranjivim sastojcima i dragocjenim manuka medom, koja će oživjeti umornu kožu i pomoći joj u vraćanju prirodnog sjaja.

FOREO BEAR

Ako želite učvrstiti mišiće i kožu lica nakon dugih ljetnih noći, pravo je vrijeme da upoznate FOREO BEAR. Ovaj slatki i moćni gadget će u samo nekoliko minuta koži vratiti tonus, vitalnost i čvrstoću u opuštajućem tretmanu kojeg možete napraviti kad god poželite.

Snažna i sigurna kombinacija T-Sonic pulsacija i mikrostruje najbrži je i najlakši način da učvrstite vaše lice i osigurate mu mladenački sjaj.