Svjetski dan pčela uz Foreo Manuka masku

Koža koja žudi za nutrijentima? Nahranite ju uz FOREO UFO 2 i blagotvornu Manuka Honey masku

 

O njima ovisi trećina svjetske proizvodnje hrane, najbrojniji su oprašivači cvjetova i neka od najvažnijih živih bića na svijetu – 20. svibnja obilježavamo Svjetski dan pčela!

O ovim korisnim i zanimljivim kukcima ovisi naš ekosustav, a njihovi plodovi su pravo blago s brojnim benefitima za naše zdravlje i ljepotu.

Švedski beauty tech brend FOREO, koji posebnu pažnju pridaje održivosti i prirodnoj ljepoti, povodom ovog važnog datuma predstavlja sve blagotvorne karakteristike vrijednog manuka meda, koji se koristi u brojnim skincare proizvodima.

Manuka med

Manuka med je rijetka i dragocjena sorta meda porijeklom s Novog Zelanda, koju odlikuju snažna protuupalna, antioksidativna i ljekovita svojstva. Ovaj je med lijek za sve tipove kože, koji smiruje iritacije i dubinski obnavlja kožu, zbog čega je glavni sastojak FOREO Manuka Honey sheet maske i Manuka Honey UFO maske.

Hranjujuća, revitalizirajuća i mirisna, ova bogata maska ​​za lice osigurat će vam hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu. Sheet masku koristite za samostalni 20-minutni tretman, a UFO masku uz FOREO UFO 2 uređaj, koji će osigurati dublju apsorpciju njezinih vrhunskih sastojaka u samo 2 minute.  

UFO 2 uređaj i UFO Manuka Honey maska dostupni su kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske u DM Hrvatska

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Pantovčak 39a

Telefon: 098 352675 / 098 272535

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr