Pripremite kožu za proljeće uz Avène

Osim što je koža zimi bila dodatno opterećena utjecajima hladnoće, vjetra i suhog zraka, dolaskom proljeća pojavljuju se i alergije koje stvaraju dodatne poteškoće u njezi

Proljeće je doista vrijeme obnavljanja i buđenja. Tako i našu kožu, skrivenu ispod slojeva odjeće, trebamo nahraniti. Iako su zimski mjeseci zahtijevali hranjiviju i nerijetko težu njegu, dolaskom toplijih dana neke se stvari u našoj beauty rutini mijenjaju. Osim što je koža zimi bila dodatno opterećena utjecajima hladnoće, vjetra i suhog zraka, dolaskom proljeća pojavljuju se i alergije koje stvaraju dodatne poteškoće u njezi.

Važno je još jednom napomenuti kako hidratacijom koža ostaje elastična i meka te se ublažavaju negativne posljedice starenja. Voda u koži ima i dodatnu funkciju – pospješuje njenu zaštitnu funkciju. Osjetljiva koža ima posebnu korist od redovite hidrirajuće njege koja ju svakodnevno umiruje i obnavlja.

Idealan pratitelj – Avène termalna izvorska voda

Avène termalna izvorska voda ima gotovo beskonačne mogućnosti korištenja za svakodnevnu njegu.  Bilo da se radi o iritiranoj koži, koži nakon površinskih dermatoloških tretmana, koži nakon sunčanih opeklina ili običnom nanošenju i učvršćivanju šminke, osjetljiva koža svakodnevno treba umirenje. Avène termalna izvorska voda može pomoći koži u svakoj situaciji.

Pravi početak – Hydrance linija

Hydrance linija, lagane teksture pruža dugotrajnu intenzivnu hidraciju osjetljive kože i kožu čini osobito mekom. Mikrokapsule sa svojstvom regulacije sebuma pružaju prirodan izgled i nježan matirajući učinak. Visok udio Avène termalne izvorske vode koja ublažava iritacije umiruje kožu. Može se nanositi u obliku lagane emulzije te bogate varijante s UV-zaštitom.

Za intenzivnu dozu hidracije tu je Hydrance Intense hidrirajući serum, koji dugotrajno puni vlastite rezerve vlage u koži, te Hydrance Aqua-gel, all-in-one je proizvod nadahnut azijskom beauty rutinom. Hydrance Aqua-gel hidrira površinski sloj, umiruje i detoksicira kožu, u samoj jednoj gesti. Može se koristiti kao dnevna njega, noćna maska i njega područja oko očiju. Njegova hidrirajuća i iznimno osvježavajuća gel tekstura koži daje mekoću, podatnost i blistavost.

Za osobe s iznimno osjetljivom kožom i kožom sklonom alergijama – Tolerance Control

Ako je koži potrebna hidrirajuća njega, ali je istodobno i jako osjetljiva te alergično reagira na puno sastojaka, Tolerance Control linija je pravi izbor za vas. Ova linija ne sadrži konzervanse i razvijena je na temelju maksimuma od sedam sastojaka, koji su vrlo srodni koži i optimalno podnošljivi. DEFI zatvarač štiti kremu od mikroorganizama i bakterija te čuva sterilnost pri svakoj primjeni.

Više o svim proizvodima možete pronaći na https://www.eau-thermale-avene.com.hr/ dok svoju kupovinu možete obaviti u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr