Svijet je vaša pozornica uz Givenchy Irresistible Fraiche

Otkako je lansiran 2020. godine, očaravajući miris Irresistible Givenchy s magnetskim šarmom poziva nas da se prepustimo

2022. godine počinje novo poglavlje, s toaletnom vodom Fraiche. To je koncentrat čistog zavođenja, a njegova živahnost je naelektrizirana. Blistaviji više nego ikad, miris odiše istom ujedinjujućom energijom kao Eau de Toilette iz 2021. godine, dovodeći ga do svog vrhunca.

Neodoljiva Givenchyjeva magnetska privlačnost podiže se na višu frekvenciju. Od sada se dijeli i izražava svugdje gdje pokret okuplja ljude s plesom, bilo gdje, bilo kada. Uzbudljiv potpis Eau de Toilette Fraiche poziv je da zablistate. Nema sumnje, mi smo NEODOLJIVI!

Blistava prizma

Svjetleća prizmatična bočica Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche odiše ljepotom. Njezino četvrtasto tijelo pojačava fasetirano staklo. Poput prozirnog filtera prizme, otkriva breskvasto-ružičaste nijanse novog energizirajućeg mirisa. Svijetlo bež vrpca omotana je oko vrata ove svježe i blistave Couture bočice.

U skladu sa svojom politikom društvene i ekološke odgovornosti pod nazivom “Dare to Reinvent”, Givenchy Parfums je predan ograničavanju svog utjecaja na okoliš. Kao takva, bočica Eau de Toilette Fraiche prva je u Irresistible liniji koja sadrži 11% recikliranog stakla. Stvorio ga je francuski proizvođač stakla koji nosi oznaku „Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV)“, koja nagrađuje izvrsnost i znanje u proizvodnji samih bočica. Za kutiju Eau de Toilette Fraiche, Givenchy je također odlučio odabrati vrstu kartona čija vlakna potječu iz šuma s FSCTM certifikatom, odgovornim upravljanjem šumama te kontroliranim podrijetlom prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Miris iznimne svježine i vitalnosti

Odražavajući pjenušavi potpis linije, Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche je koncentracija živahne i začinske energije.

Majstori parfumeri Fanny Bal, Anne Flipo i Dominique Ropion radili su s visokom koncentracijom ruže. Kompozicija je rezultat njihovog kombiniranog znanja, te se slaže s cvjetnim, laticama prožetim esencijalnom ružom – potpisom linije Irresistible – s ružinom vodicom koja pršti svježinom. Isprepletena začinskim tonovima ružičastog papra i oštrim citrusnim notama slatke naranče za dodatnu iskru, Eau de Toilette Fraiche otkriva spontanu ženstvenost koja je još blistavija i zapanjujuća. Zatim se otkrivaju drvenasti aspekti blistavog cedra koje obavija nježni mošus.

Pjenušava i opojna, nova Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche zaokuplja sva osjetila i pojačava svoj šarm.

Visoko kvalitetni sirovi sastojci

Trojac parfumera formulirao je cvjetno začinski mošusni miris koristeći najfinije materijale u svojoj paleti. To uključuje ružu ubranu na blagim padinama Isparte u Turskoj; ružičasti papar u zrnu iz zajednice na jugoistoku Madagaskara; i dragocjeno drvo kao što je cedar iz Virginije.

Ruža dolazi iz posebno kontroliranog kontroliranog izvora. Ova esencijalna LMR ruža potječe od partnerske organizacije sastavljene od 26 sela koja odabiru najbolje parcele te su predana minimiziranju njihovog utjecaja na okoliš i osiguravanju poštene uvjete rada za domaće ljude. Visoko u turskim planinama Isparte, ruže se beru u zoru kako bi uhvatile svoju punu snagu mirisa. Ružina vodica se zatim obnavlja* kako bi se postigla jedinstvena olfaktorna kvaliteta, koja savršeno transkribira miris svježe rezanog cvijeta.

* korištenje odbačenih proizvoda ili onih koji se smatraju otpadom za izdvajanje što je moguće više materijala, u skladu s ekološki prihvatljivijim pristupom

Kampanja koja povezuje

Potaknuta mladenačkom energijom svoje neodoljive muze Fran Summers, Eau de Toilette Fraiche nastavlja slaviti radost zajedničkog dijeljenja i slobode. U reklamnom filmu koji je režirao Manu Cossu kao i u digitalnoj kampanji, naša plesna kraljica neprestano slavi optimizam i radost te je više nego ikad povezana sa svojom slobodoumnom i šarmantnom ekipom: Léa Elui, Larsen Thompson, Ambroise Mendy i mnogim drugima.

Ova slavna grupa prijatelja usredotočena je na zajednički rast. Njihove pozitivne vibracije pozivaju sve oko sebe da im se pridruže u opuštanju i proslavi slobode. Njihove ludorije su autentične i energične, uvlače gledatelje u intenzivan radosni ples pod pariškim nebom.

Mi smo neodoljivi!

Nakon uspjeha prvog izazova #irresistibleisme na @giftchybeauty TikTok i Instagram računima 2021., Givenchy nije mogao odoljeti iskušenju da nastavi ujedinjujući trenutak koji je potaknuo više od 3000 talenata diljem svijeta da se izraze kroz komunikacijsku energiju i neodoljive koreografije.

Slijedeći korake Sarah Monteil, Adama Khalila i Maye de Saeger – tri pobjednika natjecanja koji su postali ambasadori digitalne kampanje Irresistible 2021 – Maison stvara još jednu priliku u novom izazovu Irresistible koji će biti otkriven u veljači 2022. na društvenim mrežama. Izazov koji će sigurno biti još moćniji, viralniji i uzbudljiviji.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr