Osjećaj topline cijele zime uz Foreo UFO 2

Termoterapija UFO 2 uređaja poboljšat će apsorpciju sastojaka maski i razmaziti vas spa trenutcima u toplini vašeg doma

Uživate u opuštajućoj skincare rutini i osjećaju topline koji traje? UFO 2, revolucionarni gadget švedskog beauty tech diva FOREO, koji u samo 2 minute pruža intenzivni tretman lica, razveselit će vašu kožu u sivim zimskim danima i pružiti joj dugotrajni sjaj. Zahvaljujući njegovoj prepoznatljivoj termoterapiji, osjećaj topline će vas pratiti i u najhladnijim mjesecima.

FOREO UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti svježa i dubinski hidratizirana. Ovaj beauty gadget je odlična investicija u ljepotu i zdravlje kože. U spoju njegove vrhunske tehnologije i maski inspiriranih korejskom njegom lica, uživaju i brojne zvijezde poput Victorie Beckham i Rite Ore.  

Nakon tretmana je koža vidljivo nahranjena i obnovljena zahvaljujući kombinaciji T sonic pulsacija, termoterapije i terapije LED svjetlima, koja omogućuje dublju apsoprciju vrhunskih sastojaka maski.

UFO maske za lice

FOREO UFO 2 se koristi uz njegujuće UFO maske koje će zadovoljiti sve potrebe vaše kože. Ako se želite razmaziti vrhunskim aktivnim sastojcima, isprobajte najnoviju Farm To Face kolekciju. 

Manuka Honey maska je prava zimska poslastica. Njezin glavni sastojak je blagotvorni manuka med s Novog Zelanda, poznat po svojoj hranjivoj formuli. Ova je maska je savršen odabir za zaštitu kože od zimskog vjetra i kiše te dubinsku njegu u dugim zimskim mjesecima. Nakon ovog nježnog tretmana vaš će ten jednostavno zablistati!

UFO 2 i maske za lice su dostupni na Douglas, Martimex, FABUspot i Sancta Domenica prodajnim mjestima i webshopu.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr