Najava Wine EnoGastro Vip Eventa za 2022.

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Nakon detaljnog planiranja i dogovaranja, posloženi su termini za ovogodišnje evente namijenjene HoReCa sektoru – ugostiteljima, hotelijerima i njihovim djelatnicima.  

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato s vrhunskim govornicima već šestu godinu zaredom ovu lijepu priču „pričaju” diljem Hrvatske. Do sada su organizirali 22 eventa na raznim destinacijama poput Rijeke, Splita, Poreča, Zadra, Vodica, Zagreba, Šibenika, Makarske, Opatije, Novalje…

Tradicija se nastavlja. Ovaj bogati enogastronomski događaj koji ima svoju autentičnost i posebnost u 2022. godini bit će organiziran na 5 vrhunskih destinacija.

U ožujku 2022. godine gradovi i hoteli domaćini Wine EnoGastro Vip Eventa su:

  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera***** 
  • Split Safir Hotel Amphora****               
  • Zagreb Maistra Hotel Westin*****             
  • Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna****
  • Novigrad Hotel & Restaurant Nautica**** 

Promocija enogastronomije i podizanje kvalitete turizma

Naglasak je na hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost Wine EnoGastro Vip Eventa je i ta da su organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato, u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, svojim gostima omogućili besplatno sudjelovanje – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su edukacija HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Program EnoGastro Vip Eventa 

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama. Njih će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi. Između predavanja i radionica, svi će gosti imati priliku degustirati proizvode izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju. Na samom kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna Cooking Show večera sljubljivanja hrane i vina.

Potporu projektima obećali su nam i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Kako sudjelovati

Od samog početka postoji veliki interes za Wine EnoGastro Vip evente, koji iz godine u godinu dodatno raste. Organizator će, kao i do sada, prvo ponuditi dosadašnje partnere. Svi potenicjano zainteresirani partneri i izlagači koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti na info@dantes.biz

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr