Održana Högl večer u zagrebačkoj Nami

Ljubiteljice cipela pohrlile u zagrebačku Namu po svoje nove Höglice

Sinonim zagrebačke trgovine, robna kuća Nama na Trgu, bila je domaćin prekrasnom modnom eventu. U fokusu eventa bio je popularni austrijski modni brend Högl. Duga tradicija Name i 85 godina duga tradicija proizvodnje Högl cipela (koji je od malene  Austrijske obiteljske tvrtke postala vodeći brend u modnom svijetu, prisutan u 40 zemalja diljem svijeta) savršeno su se povezali predstavljajući brojnim damama aktualnu modnu kolekciju za sezonu jesen/zima 2021/2022.

Među okupljenim urbanim i poslovnim ženama, bila su prisutna i neka poznata imena. Prisustvovale su TV lice Uršula Tolj, glumica Mirna Medaković, pjevačica Antonella Malis, dizajnerica nakita Ivančica Pahor. Kroz modni program okupljene je vodila modna savjetnica Alma Premerl Zoko. 

Dvadeset godina uspješne suradnje

“Högl je hrvatskom tržištu prisutan već gotovo 20 godina. Prvi koraci u osvajanju ovog tržišta započeli su upravo u našoj zagrebačkoj Nami. Uspješno trajemo zajedno i vjerujem da ćemo tako i nastaviti dalje.”

– Rekla je na početku eventa Brankica Filipaj Mišić, izvršna direktorica komercijale i marketinga. Pozvala je sve prisutne da u novoj Högl kolekciji do kraja listopada uživaju uz popust od 20% na sve modele iz nove kolekcije. 

Nakon što je sve okupljene svojim glasom, ali i pričom o tome koliko voli Högl oduševila Antonella Malis, regionalna menadžerica za Högl Daniela Živković je rekla: 

“Moram spomenuti da smo i na tržištima regije prisutni. U Sloveniji gotovo jednako dugo kao u Hrvatskoj, i to kod vrlo značajnih i velikih kupaca poput Galerije Emporium, Modiane i drugih. U BiH skoro jedno desetljeće gdje zajedno s partnerom imamo čak pet Shop in Shop-a (koncept dućana u dućanu). Zatim u Crnoj Gori, kao i drugim tržištima regije. Stalno rastemo i osvajamo nove kupce i nova tržišta, jer jednostavno dame u regiji jako vole Högl obuću. Sve uspjehe koje ostvarujemo s Högl obućom, moguće je ostvariti uz kvalitetan tim, podršku i naše sjajne dizajnere koji nas svaku sezonu iznenade novim kolekcijama koje prate aktualne trendove.”

 

Högl trendovi za ovu sezonu

Ova sezona je odgovor na novi način života te ju karakterizira jednostavnost linija koja se spaja sa željom za slobodom i prirodom, istovremeno naglašavajući žensku snagu.

Bezvremenski casual chic omogućava da se većina modela može nositi duže vrijeme, u svakodnevnom životu. Može se kombinirati s različitim stilovima, što je povezano s većom osviještenosti o ležernosti i jednostavnosti.

Kolekcija je podijeljena na dio Essentials (tradicija i vintage u kombinaciji s modernošću), Weekend (karakterizira casual look, prate ga debeli, gumeni, lagani potplati koji pružaju izuzetnu udobnost) i modno orijentirani Capsule (ženstvena ekstravagancija viktorijanskog stila). 

Fotografije: Nikola Zoko 

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr