Novi YSL Black Opium Eau de Parfum Extreme

 

Ekstremno senzualan. Ekstremno ženstven. Ekstremno uzbudljiv.

Miris u koji ćete se zaljubiti na prvo nanošenje, bez kojeg nećete moći i koji se usuđuje biti drukčiji. Supermoć u svjetlucavoj glam rock bočici. Sveti gral za ljubitelje parfema. Pozivnica na ples cijele noći. Neka eksplodira potisnuta energija. Na sve zabave dođite s tragom mirisa koji je tako nevjerojatno dugotrajan da će vas pratiti do zore – i poslije. Jer donosi još više, više, više svega što očekujete od ikone YSL Beauty…

Koncept mirisne neodoljivosti u mirisu Black Opium Eau de Parfum 2014. obogaćen je s prvim u povijesti preplavljujućom notom crne kave u ženskom mirisu, koji je pojačan seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom. Učinak? Uzbuđujuć. Poput adrenalina koji ti teče žilama. Doza čistog ega koja ti juri tijelom.

YSL Beauty je 2021. otišao korak dalje s mirisom BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME. Radikalna nova intenzivnost, pogonjena notom ekstremno crne kave. Pojačana odvažnim novim, iznimno dugotrajnim i preplavljujućim pačulijem. Dotjeran iznimno ženstvenim bijelim cvjetnim buketom. Dovodeći ovisnost na nove razine. Izazivajući pravu nesvjesticu izazvanu mirisima.

Odvažnija, smionija i više seksi nego ikada, junakinja mirisa BLACK OPIUM Zoë Kravitz ovu sagu odvodi na novu razinu zahvaljujući inovativnoj novoj kampanji u režiji suvremenog redatelja Jodeba. Ispunjen energijom računalnih igrica, spot je poput očaravajućeg uranjanja u digitalni svijet mirisa BLACK OPIUM, na rubu između organskog i virtualnog, gdje je miris BLACK OPIUM Eau de Parfum prikazan kao portal. Igra: potraga za Gralom.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr