Kiehl’s predstavlja Ferulic Brew esenciju za lice

Kiehl’s predstavlja Ferulic Brew esenciju za lice s ferulinskom kiselinom s formulom za povećanje blistavosti inspiriranom drevnim metodama fermentacije

Stotinama godina fermentacija se upotrebljava u raznim kulturama i apotekarskoj tradiciji za konzerviranje pripravaka te kao izvor korisnih kiselina, probiotika i antioksidansa. Oni pri konzumaciji imaju pozitivni učinak na opće zdravlje i dobrobit.

Kada je riječ o njezi kože, fermentacija biljnih ekstrakata može ih obogatiti vitaminima, antioksidansima i kiselinama. One njeguju kožu, što povećava moć sastojaka. Kao rezultat, koža je umirena, a njena kvaliteta vidljivo poboljšana.

Inspirirani umijećem fitofermentacije i vrenja, Kiehl’sovi kemičari odlučili su kreirati esenciju u kojoj se Kiehl’sova dugogodišnja ljekarnička znanja i moderna znanost stapaju u učinkovitu formulu koja je savršeni prvi korak bilo koje rutine za njegu kože.

Predstavljamo novu Kiehl’s-ovu Ferulic Brew esenciju za lice s ferulinskom kiselinom. Brzoupijajuća formula pomaže vidljivo smanjiti fine linije, istovremeno stvarajući pomlađujući osjećaj teksture kože i otkrivajući naočigled blistaviju kožu zdravijeg izgleda.

Ferulinska kiselina

Ferulinska kiselina je antioksidans koji se dobiva prirodnim putem. Nalazi se u staničnoj stijenki biljaka poput raži i određenih sjemenki voća. Stopljena s formulom, pomaže u obrani od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Mliječna kiselina

Mliječna kiselina prirodno se nalazi u mliječnim proizvodima. To je hidrokarbonska kiselina poznata po svom nježnom eksfoliantnom djelovanju. Unutar ove formule ona pomaže tako što obavlja nježan piling kože. Istovremeno ju hidratizira i naočigled smanjuje fine linije i izgled neujednačene ili hrapave teksture.

Skvalan

Skvalan, prepoznatljivi Kiehl’sov sastojak, lipid je biljnog podrijetla. Posebno sklon prema koži,
skvalan se lako upija. Djeluje unutar formule kako bi hidratizirao kožu, održavajući osjećaj mekoće, podatnosti i hidracije.

Način upotrebe i rezultati

Proizvod Ferulic Brew može se nanositi nakon čišćenja lica ujutro i navečer. Nanesite nekoliko kapi na dlan i nježno utrljajte formulu u kožu, s naglaskom na obraze, čelo i bradu.

Nakon samo 4 tjedna upotrebe, Ferulic Brew klinički dokazano pomaže vidljivo povećati blistavost, poboljšati teksturu kože i smanjiti pojavu finih linija za kožu koja izgleda obnovljeno.

Korisnici se slažu da nakon 4 tjedna formula donosi snažne rezultate u poboljšanju cjelokupnog izgleda i osjećaja na koži:

  • 92% sudionika kaže da koža izgleda mlađe
  • 88% sudionika kaže da tekstura kože izgleda poboljšano
  • 88% sudionika kaže da koža izgleda svježije

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr