Naked Cyber – futuristička paleta veganskih sjenila

Otključajte novu razinu vašeg makeupa s veganskom Naked Cyber paletom sjenila i 12 sanjivih, svjetlucavih i presijavajućih duo kromatskih nijansi. Promijenite svoj look od jednostavnog do nestvarnog s nijansama i finišima koji su satenski, mat, svjetlucavi, šljokičasti i duo kromatski. Baršunaste, bojom bogate, veganske nijanse lako se blendaju i mogu se koristiti mokre ili suhe.

Naked Cyber sjenila možete koristiti samostalno ili ih kombinirati za odvažnije lookove. Veganska i cruelty free četkica za sjenila nalazi se u paleti. Pripremite svoje kapke s Eyeshadow Primer Potion bazom za sjenila kako biste postigli intenzitet boje, smanjili nakupljanje sjenila u naborima i pospješili njihovu dugotrajnost.

Sanjive duo kromatske nijanse i šljokice

Što su zapravo duo kromatska sjenila?
To su dvobojne nijanse koje sadrže reflektirajuće, kontrastne pigmente koji mijenjaju boju na svjetlu. Cyberspace (duo kromatska boja od nijanse breskve do metvice) i Y3K (duo kromatska boja od nijanse ciglasto crvene do ledeno plave) razlikuju se od svega što ste do sada vidjeli.

Koristite prste kako biste nanijeli svjetlucave, šljokičaste i duo kromatske nijanse te kako biste povećali intenzitet boje. Izazovite svoju stvarnost presijavajućim svjetlucavim toperima poput Override (prozirni crveni presijavajući sjaj) i Static (presijavajuće srebrne šljokice) nijansi za nestvaran, ali super nosiv look. Svi će vas pitati: “Je li ovo stvarni život?”

Otključajte novu razinu boja

Našpricajte kist s All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku prije no što njime dotaknete željenu nijansu, za još dugotrajniju i intenzivniju boju. Našpricajte kosi kist s All Nighter Setting Spray fiksatorom za šminku i nanesite sjenilo kao vodootporni eyeliner koji će trajati do 16 sati.

Paleta sjenila Naked Cyber dostupna je premijerno na douglas.hr, a uskoro je možete pronaći i u odabranim Müller parfumerijama (Zagreb Trg bana J. Jelačića, Zagreb Arena Centar, Joker Split, Rijeka Korzo i Zadar Supernova) te na notino.hr

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr