Otto Kern Ultimate Black – orijentalna elegancija

Elegantan miris za muškarca koji cilja visoko

Ured u sumrak i obzor velikoga grada pružaju se iza elegantnog muškarca modernoga poslovnog izgleda: ambiciozan i uporan – nositelj mirisa marke Otto Kern ne bježi od usporedbe na putu do uspjeha jer se pobjednički gen nalazi u njegovom DNK. Bilo na poslovnom ručku s važnim klijentima, na sastancima u uredu ili uz opušteno piće nakon posla u omiljenom baru s kolegama – njegova je vrhunska prisutnost uvijek primjetna. Kao nitko drugi, utjelovljuje modernu eleganciju uparenu s nepogrešivom muškošću.

Ovaj čovjek svojom pulsirajućom aurom uvijek postiže svoje ciljeve i zadovoljan je samo najboljim. Otto Kern Ultimate Black utjelovljuje ovaj samopouzdani izraz elegantnim i istodobno muškim mirisom s orijentalnim nijansama. Mirisi i proizvodi za njegu bit će dostupni u trgovinama od kraja rujna 2021. godine.

Koncept

Muževan, samopouzdan, elegantan, ležeran – mirisi Otto Kern neprestano su među najpopularnijim muškim parfemima od njihova predstavljanja 2008. godine. Trenutačno se nalaze na četvrtome mjestu najuspješnijih mirisa za životni stil muškaraca na njemačkom tržištu parfema. Otto Kern Ultimate Black kompozicija je po mjeri za sve koji ciljaju visoko. Koncept se temelji na čimbenicima uspjeha klasičnog mirisa Otto Kern Signature koji se smjestio na vrh najprodavanijih mirisa od 2008. godine.

Miris

Otto Kern Ultimate Black nepredvidljivo je uzbudljiva kompozicija koja se otvara jarko svježim i egzotičnim mirisom bobica cimeta i ružičastog papra. Kadulja, lavanda i kasni oštrik čine klasičnu, prepoznatljivu srednju notu. U donjoj noti miris završava čarobnom simfonijom toplih, senzualnih nijansi i suhih, prepoznatljivih drva koja ističu krajnji karakter muškarca.

Gornja nota: cimet, ružičasti papar
Srednja nota: kasni oštrik, kadulja, lavanda
Donja nota: cedrovina, tonka, jantar

Što god poslovni dan donio sa sobom – Otto Kern Ultimate Black savršen je pratitelj muškarcima koji odišu muškošću, uspjehom i samopouzdanjem.

Ultimate Black je dostupan od sredine rujna 2021. u drogerijama Müller i dm.
Više informacija o mirisu možete pronaći na www.ottokern-fragrances.com

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr