Iskusite slobodu s Kenzo Homme mirisom

 

1991.godine, KENZO HOMME je bio prvi miris s morskom notom. Postao je klasik među muškim mirisima sa svojim kultnom bočicom u obliku bambusa. Od samoga početka, KENZO HOMME je izraz slobode! 2021. godine ponovno reinventira slobodu i ponovno se povezuje s prirodom.

Orin Hardy, osnivač BAMBOO U organizacije je ambasador za novu komunikacijsku kampanju. Misija je koristiti održivi materijal, poput bambusa, za izgradnju  kuća i potaknuti ljude na život u skladu s prirodom.

KENZO HOMME eau de toilette intense 2021

Svježa, moćna senzualnost drvenasto-morskog mirisa je  nova morska, topla i drvenasta varijacija. Ima svježinu morskih nota, snagu drveta smokve i senzualnost sandalovine. Svježi miris s intenzivnim i zanosnim tragom.

KENZO HOMME eau de toilette 1991

Svevremenska svježina, drvenasta, morska i aromatična – izvorni eau de toilette miris je istinska mirisna revolucija. To je usitinu prvi muški miris koji istražuje morske note. Vodeni tonovi morskog akorda se isprepliću s drvenim notama cedra i sandalovine. Prirodno svježi miris sa bezvremenskim potpisom.

KENZO HOMME eau de parfum 2016

Moćna fuzija drvenastog i morskog u eau de parfum mirisu miješa svježinu i neodoljivi intenzitet. Spajanjem nota mente otkriva eksplozivno morsko srce koje vodi do moćne baze vetivera i cedra.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr