Havaianas i A BATHING APE® donose ekskluzivnu kolekciju

 

 

Kolekcija ispunjena autentičnošću i udobnošću svidjet će se ljubiteljima ulične mode

 

Havaianas ponovno izlazi iz okvira i nastavlja niz zanimljivih suradnji s urbanim brendovima. Na vrhuncu ljeta Havaianas je lansirao ekskluzivnu kolekciju dizajniranu u suradnji s legendarnim streetwear brendom A BATHING APE® (BAPE®).

Kolekcija slavi japansku uličnu modu s naglaskom na autentičnost i udobnost. To su istovremeno i jedne od glavnih vrijednosti oba brenda. U kolekciji se nalaze dva Havaianas modela – Tradi Zori, moderne japanke inspirirane tradicionalnim japanskim zori sandalama, te vječni favorit Top model. Oba modela oživio je prepoznatljivi vojnički uzorak brenda BAPE®. Transformirao ih je u kultni modni komad kojeg će mnogi kuleri poželjeti. Tradi Zori model dostupan je u bijeloj i čelično sivoj boji, a Top model dostupan je u rozoj, plavoj i zelenoj boji.

Kolekcija je globalno lansirana 1. kolovoza na Havaianas.com te u odabranim trgovinama. Na EMEA tržištima kolekcija će biti lansirana u 3 dijela: 2. kolovoza Tradi Zori model, 9. kolovoza Top model u zelenoj boji te 16. kolovoza Top model u rozoj i plavoj.

Prepoznatljiv dizajn i kvaliteta

 

„S prepoznatljivim vojničkim uzorkom BAPE®-a želimo podijeliti japansku uličnu modu i kulturu s cijelim svijetom. Nadogradnjom naše vizije “APES TOGETHER STRONG”, uzbuđeni smo što možemo udružiti snage s Havaianasom i sjediniti naš vojnički uzorak s kultnim japankama kako bi dobili vrhunsku ljetnu suradnju.” Komentirao je BAPE®.

„Havaianas i BAPE® imaju mnogo toga zajedničkog – postoje na ulicama, svestrani su za nošenje i toliko prisutni da ih svatko može odmah prepoznati. Neki ljudi povezuju samo zatvorenu obuću, osobito tenisice, s modom koju viđamo na ulicama. Mi to želimo promijeniti. Ulična moda potkrijepljena je autentičnošću i udobnošću. Ova suradnja dokazuje da te atribute možemo iskoristiti i podići na novu razinu.“ Nadodala je Fernanda Romano, direktorica marketinga u Alpargatasu, krovnoj tvrtki brenda Havaianas.

O brendu BAPE®

A BATHING APE® (BAPE®) nastao je u srcu Harajuka, u Japanu 1993. godine. Već je 27 godina simbol japanske ulične mode s više od 30 trgovina na globalnoj razini.

Kako bi zadovoljili sve veću bazu kupaca, kreirali su nekoliko različitih linija koje su sve dio razvijanja i rasta brenda, poput MR. BATHING APE®, AAPE BY A BATHING APE®, BAPE KIDS®, BAPY by A BATHING APE, APEE by A BATHING APE i BABY MILO® STORE. Osim odjeće, A BATHING APE® proširio se i na druge segmente životnog stila kao što su namještaj i igrače te na taj način omogućio obožavateljima da iskuse brend u različitim dijelovima života.

Tijekom 27 godina, A BATHING APE® je pomicao granice neograničenih ideja u medijima i kulturi, te uspostavio uspješne suradnje s etabliranim internacionalnim brendovima i ostavio otisak kao utjecajni lifestyle brend.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr