Poziv na 5. Zelinsku šatorijada

 

Pozvani ste na 5. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 13. do 15.08.2021., postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelite zajedničke doživljaje i družite se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

U sklopu manifestacije organizirat će se odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinut će se da se svi dobro zabave. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak u subotu koji tradicionalno sprema GU Amanita. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

Zabave neće nedostajati!

Hrana:

Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru bit će spremna vatrica za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).

Oprema:

Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…

Ako znate svirati, ponesite gitaru ili neki drugi instrument. Očekuje se da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.

Prijava na Zelinsku šatorijadu

Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane HZJZ.

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava. Prijave se primaju do srijede 11.08.2021. Postavljenje šatora/početak je u petak 13.08.2021 u 15.00h.

Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su sanitarni čvorovi. Za miran i siguran san ove godine pobrinuo se Klemm security.

Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr