Tri karte za mnoštvo različitih iskustava

 

Turistička zajednica grada Jastrebarskog osmislila je i dizajnirala tri različite karte te je na taj način osigurala sigurno vodstvo šarolikim putevima autentičnog sadržaja Jaskanskog kraja za koje se sami odlučite i odaberete.

Karte sadrže detaljan prikaz tlocrta različitih dijelova grada, okolice i ruta koji vode smjerovima gradskih i prirodnih  prostranstava te kriju najdragocjenije dragulje ovog prekrasnog i očuvanog krajolika.

Karta užeg centra

Karta užeg centra Jaske prikazuje plan samog grada, raspored ulica i naselja, kao i smještaj najrelevantnijih ustanova koje možete pronaći pomoću legende. U njoj također možete naići na opće informacije o gradu Jastrebarskom, ali i pokoju zanimljivu činjenicu koju svakako vrijedi znati.

Karta biciklističkih ruta

Ukoliko želite poći uzbudljivim stazama veličanstvenih obzora, odaberite svog električnog prijatelja u javnoj garaži u neposrednoj blizini perivoja, skinite aplikaciju „Jaska Bike“  i otvorite kartu biciklističkih ruta koja nudi čak 8 različitih ruta kroz prirodu Jaske i njene okolice. Karta, između ostalog, sadrži popis naselja kroz koje Vas svaka staza vodi, kao i informacije o njihovom trajanju i fizičkoj zahtjevnosti. Uključite se u vožnju i otkrijte sve atraktivnosti i zanimljivosti koje su skrivene na putevima ovog malog idiličnog grada.

Karta vinske ceste

Za sve vinoljupce i ljubitelje slika brežuljaka ukrašenih vinogradima poznatih vinara, posebno je izrađena karta vinske ceste koja detaljno prikazuje položaj svih vinskih podruma na području Plešivice i Jaske. Upustite se u avanturu i dopustite da Vas dinamični putevi, nalik na žile kucavice, vode zelenim proplancima i doživite nezaboravna iskustva.

Karte možete preuzeti u digitalnom obliku na službenoj stranici ili u uredu Turističke zajednice grada Jastrebarskog.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr