Što obavezno ponijeti sa sobom u torbi ovog ljeta?

 

Dermatološki laboratoriji A-DERMA pionir su na tržištu bakar-cink proizvoda i nude SOS rješenje za iritiranu kožu cijele obitelji

Iako je prozvan borcem protiv prehlade i gripe, cink  je nužan za rast i razvoj, proizvodnju hormona, probavu, rad mozga, plodnost, čvrstoću kostiju, vid, osjete okusa i mirisa, ravnotežu šećera u krvi… Kad je u pitanju zdrava koža, cink pomaže u popravljanju oštećenja i zacjeljivanju rana. Bez njega bi svaka ozljeda duže trajala. Brojna istraživanja pokazuju kako ubrzava i cijeljenje akni i površinskih iritacija, pomažući stanicama da se brže regeneriraju.

A-Derma: Pioniri u razvijanju proizvoda s bakrom i cinkom

Priča o ovom vrijednom supermineralu za zdraviju kožu započinje 1700. godine kada je Jacques Dalibour, kirurg vojske Luja XIV, razvio antiseptičku otopinu za liječenje rana na bazi cinkova sulfata i bakrova sulfata. To je poslužilo kao inspiracija Dermatološkim laboratorijima A-DERMA da postanu pionir na tržištu bakar-cink proizvoda, nudeći rješenja za iritiranu kožu cijele obitelji. Bilo da je riječ o suhim ili vlažnim iritacijama, koži su potrebni umirujući proizvodi s antibakterijskim učinkom koji će i ojačati funkciju barijere. Proizvodi iz DERMALIBOUR+ linije sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba®​ zobi te biljnim uljima, uključujući ulje jojobe.

Nove formule Dermalibour+ proizvoda

Dermalibour+ obnavljajuća je CICA-krema za njegu iritirane kože. Bilo da je riječ o iritiranoj koži ruku i područja oko usta, suhim plakovima, pelenskom osipu, iritacijama povezanim s dojenjem ili o bilo kojem području iritirane i oslabljene  kože s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem. Ima još brže obnavljajuće djelovanje i učinkovitost potvrđenu već u 24h!

100% prirodnog podrijetla, s pročišćavajućim bakar-cink kompleksom i ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi, trenutno umiruje i potiče brzo obnavljanje kože. Ne sadrži parfem, konzervanse i mineralna ulja, ali ni sastojake životinjskog podrijetla (vegan formula). Ovu kremu mogu koristiti svi: novorođenčad, dojenčad, djeca, odrasli, ali i dojilje, i to posvuda: lice, tijelo, ruke, vanjska intimna područja te kod, primjerice, iritacije očnih kapaka.

Proizvodi Dermalibour+ linije

Dermalibour+ obnavljajući CICA-stik, pročišćavajući, formule 100% prirodnog podrijetla, predstavlja praktično putno pakiranje ili format za lokalizirana područja iritirane kože lica i tijela, za dojenčad, djecu i odrasle.

Dermalibour+ pjenušavi CICA-gel nježno čisti, umiruje i pročišćava iritirana područja zahvaljujući ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi i bakar-cink kompleksu. Formula s kremastom pjenom i nježnom bazom za pranje posebno je prilagođena redovitoj primjeni, za održavanje dobre higijene, posebno ruku. Ne isušuje, bez sapuna, bez konzervansa i mirisa te ima visoku oftalmološku toleranciju – ne peče za oči. Biorazgradiva formula.

Dermalibour + BARRIER izolacijska krema jača prirodnu kožnu barijeru i pomaže održavati zaštitu iritirane kože i kože izložene agresiji. Zahvaljujući učinku „druge kože“, štiti od vanjskih agresija, pomaže obnavljanje epidermisa i pročišćava iritiranu kožu i kožu izloženu agresiji. Koža je umirena i vraćene su joj ugodnost i mekoća. Za bebe, djecu i odrasle. Također se može primijeniti prije plivanja na koži sklonoj atopiji.

Njega za cijelu obitelj

Kada bismo trebali zapamtiti samo 5 stvari vezanih uz DERMALIBOUR+ proizvode:

  • Njega suhih iritacija kože lica, tijela, vanjskih intimnih područja, očnih kapaka.
  • Njega za cijelu obitelj, uključujući novorođenčad i dojilje.
  • Obnavljajuća učinkovitost u 24 h zahvaljujući kombinaciji bakar-cink kompleksa i ekstrakta izdanaka Rhealba®
  • Najprirodniji CICA-proizvodi na tržištu, s formulama koje sadrže između 90 % i 100 % sastojaka prirodnog podrijetla.
  • Minimalističke formule vrlo visoke podnošljivosti.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr