S djecom na put uz SensorSafe sistem

 

 SensorSafe – moderna tehnologija u službi vašeg mira i pojačane sigurnosti za djecu

 

Rijetko koji roditelj pomisli na vožnju djeteta bez odgovarajuće autosjedalice. Već iz rodilišta mališani izlaze u autosjedalici. Prema zakonu u Hrvatskoj se djeca mogu voziti automobilom samo u autosjedalici i to do djetetovih 150 centimetara visine i 36 kilograma težine. U većini slučajeva je to do oko 12. godine života.

S djecom na put

Sigurnost i udobnost u vožnji prioriteti su kada idemo na duža ili kraća putovanja. Odaberite autosjedalicu koja najbolje odgovara vašem djetetu, a vama je cjenovno prihvatljiva. Vrijeme je godišnjih odmora, a duža putovanja za neke su roditelje prava noćna mora jer je poznato da je djeci veoma teško sjediti duže vremena na jednome mjestu. Pored djeteta vežite pojasom i njegovu najdražu igračku i tako mu pokažite da se svi moramo vezati pojasom. Njihova sigurnost i udobnost u središtu su putovanja, a posebno kad putujete s bebama ili malom djecom. Pravo je vrijeme  da upoznate kopču SensorSafe 4-u-1, modernu tehnologiju u službi vašeg mira i pojačane sigurnosti za djecu.

SensorSafe sistem za sigurnost djeteta

CYBEX, inovativan brand spaja pametnu tehnologiju i pametan dizajn sa sistemom SensorSafe. Jedinstveni je to sigurnosni sistem koji „nadgleda“ dijete u automobilu. Ugrađen u kopču na automobilskim sjedalicama, CYBEX SensorSafe kopča spaja se preko Bluetooth-a u vozilu na vaš smartphone i šalje upozorenja o sigurnosti vašeg djeteta te pomaže u sprječavanju različitih kritičnih situacija. Primjerice, upozorava kada dijete samo otkopča kopču, ako je dijete izloženo toplotnom udaru zbog promjena temperature okoline ili zbog toga što je ostalo samo u automobilu, te ako je predugo sjedilo. Kada temperatura u unutrašnjosti automobila pređe 35 ° C ili padne ispod 7 ° C, aplikacija SensorSafe šalje zvučno upozorenje.

Autosjedalice Cybex

Sigurnosni komplet SensorSafe 4-u-1 kompatibilan je sa širokim rasponom autosjedalica CYBEX. Potrebno je instalirati  SensorSafe aplikaciju i u nju možete pozvati članove obitelji ili prijatelje ako se vi u slučaju upozorenje ne odazovete. Sustav će lokaciju automobila i upozorenje proslijediti kontaktima, a eventualna nesreće će se spriječiti. Više o SensorSafe sustavu pogledajte na videu: Sigurnost za djecu

Više informacija o ponudi dječje opreme možete pronaći ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr