Airthin UV Defender: zaštita kože u gradu

 Čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernim UV zrakama, onečišćenju i prašini. Ovi faktori ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu. UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika. Ali, klasične su kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja. To je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom za gradsko okruženje.

Jedinstvena sinergija kore citrusa i stopostotnog niacinamida

 

Optimalna doza stopostotnog niacinamida pomaže jačati kožnu barijeru u borbi protiv vanjskih agresivnih čimbenika (UV zraka, onečišćenja i prašine). Ekstrakt kore citrusa iz Maroka pomaže kožu čistiti i štititi od oksidativnog stresa. Ti sastojci obogaćuju izrazito tanku teksturu kreme (osam puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zraka), koja omogućava koži da diše. Uz samo nekoliko kapi koža je učinkovito zaštićena od agresivnih čimbenika u gradskom okruženju te može slobodno disati.

Moćna tehnologija: prozračna i bez ulja

 

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu. Tanki prozračni sloj ove kreme odlična je podloga za nanošenje šminke jer ne masti kožu i ne čini je ljepljivom.

Dojmljivi rezultati

 

Koža je hidratizirana i zaštićena, a lagana tekstura losiona ostavlja ugodan osjećaj na koži. Nema osjećaja zagušenosti: koža može disati.

Odlični dojmovi potrošača:

95% ispitanih se slaže da je tekstura lagana
95% ispitanih se slaže da je efekt nježan
84% ispitanih se slaže da ne ostavlja ljepljive tragove na koži
86% ispitanih ima osjećaj zaštićenosti od sunca

*Samoprocjena – 44 žene nakon tjedan dana upotrebe

Sastojci linije Pure Shots

 

Kora citrusa (ili citrus medica limonum) zapravo je kora limuna iz vrtova YLS Beauty Ourika Gardens u Maroku.

Kora citrusa ručno ubranih u proljeće bogata je svojstvima koja su korisna za kožu: sadržava eterična ulja, flavonoide, vitamin C i još mnogo toga. Ekstrakt kore citrusa ima detoksikacijski učinak i pomaže u borbi protiv oksidativnog stresa. Štiti kožu kako bi osigurala svježiji i mladolik ten.

Proizvod: Pure Shots Airthin UV Defender
Učinak: svježa, mladolika koža

Nova saznanja znanstvenog savjetodavnog odbora YSL Beauty

 

Kao predvodnik u istraživanju starenja u gradskom okruženju, društvo YSL Beauty podržalo je nedavnu studiju u Japanu. Objavljena u recenziranom znanstvenom časopisu, studija je prikazala utjecaj izlaganja kože lica Japanki suncu uzimajući u obzir njihovu dob i reakciju na izlaganje suncu.

„Ova predvodnička studija istražuje gotovo 20 kliničkih znakova starenja u gradskom okruženju kod više od 1000 Japanki. Predstavlja nova saznanja o Japankama koja ukazuju na to da bi proces fotostarenja u ispitanom uzorku mogao biti prijevremen. Mlade žene koje se ne klone sunca (žene mlađe od 20 godina) već pokazuju izraženije znakove starenja od žena koje se ne vole izlagati suncu.” – Dr. Frédéric Flament

Odvažan, luksuzan i ekološki prihvatljiv dizajn

 

Airthin UV Defender dolazi u pakiranju proizvoda za zaštitu od UV zraka nove generacije. Njegova jedinstvena kapaljka spoj je praktičnosti i preciznosti: osigurava čistu, higijensku i jednostavnu upotrebu te otpušta samo željenu količinu proizvoda, pri čemu ne stvara neželjeni nered i nepotrebno trošenje.

Kul. Praktično. Održivo.

YSL

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr