Kraš Selection – oboji dan tamnom čokoladom

Nove Kraševe tamne čokolade donose idealan spoj slatkog i gorkog

Posljednjih se godina sve više govori o pogodnostima tamne čokolade i njezinim blagodatima za zdravlje. Povezuje ju se s, primjerice, smanjenjem rizika od srčanih oboljenja. Uz to se smatra kako umiruje živčani sustav, ima antidepresivna svojstva te pomaže pri reguliranju krvnog tlaka. Za tamnu čokoladu kažu i da poboljšava pamćenje i koncentraciju, podiže energiju te da je i prirodni afrodizijak. Ipak, bez obzira na mnoštvo njezinih dobrih strana, postoje i oni koji u njoj ne uživaju jer ih odbija svojim specifičnim gorkim okusom. Tomu je na kraju odlučio stati Kraš svojim novim vrhunskim tamnim čokoladama Kraš Selection koje dolaze u četiri različita i maštovita okusa.

Slatko-gorki užitak

Zahvaljujući pravom udjelu kakao dijelova od 60 posto, čokolade Kraš Selection oduševit će istinske znalce svojim savršeno uravnoteženim spojem zamamno slatkih i smiono gorkih okusa. Tako će u vrhunskoj tamnoj čokoladi sa 60% Kakao dijelova najviše uživati klasičari koji traže jednostavne, ali profinjene užitke. U novoj čokoladi Kraš Selection Naranča isprepliću se božanstveni okus kakaa i osvježavajuća nota naranče koji jamče pravu čokoladnu eksploziju okusa. Sklad koji nudi jedinstvena kombinacija tamne čokolade, pikantnog okusa đumbira i osvježavajućeg limuna u čokoladi Kraš Selection Limun & Đumbir idealan je za odvažne i one željne neobičnih okusa. Za sve one kojima je dan nezamisliv bez kave i čokolade Kraš je spojio puni okus kave s finim kokosom u čokoladi sa 60% kakao dijelova Kraš Selection Kava & Kokos.

Uz šarenilo okusa u atraktivnom pakiranju, tamne čokolade Kraš Selection pozivaju sve ljubitelje dobrih okusa da tamnom čokoladom oboje svoj dan.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr