Prisme Libre – nove nijanse ikone ljepote

Jedinstvena kombinacija izvrsnosti i odvažnosti u svom najčišćem obliku, Prisme Libre opus lansiran je 2006. godine. Od tada nastavlja donositi svježinu i originalnost u svijet ljepote. Po prvi puta, Givenchy je kombinirao kvartet praha pudera u jednom proizvodu. Umjetnički direktor Givenchy šminke i boja, Nicolas Degennes, objašnjava odakle je potekla ova inovativna ideja:

„Koža na licu nikada nije u jednoj boji. Morate pomiješati i do tri ili četiri nijanse da biste rekreirali prirodni sjaj.”

Prisme Libre pruža boju u jedinstvenom, finom prahu koji nježno daje aureolu svjetlosti na koži. Ispravlja nedostatke i pojačava sjaj kože, ostavljajući baršunasti mat završetak. Poput Haute Couture koju je stvorio Hubert de Givenchy, Prisme Libre je savršenstvo na koži zahvaljujući jedinstvenom dizajnerskom pristupu. Ovaj kultni proizvod sada je igralište za nove kombinacije boja. Sa šest potpuno novih nijansi, iskustvo Prisme Libre može se prilagoditi svim tonovima kože, od najsvjetlijeg do najtamnijeg. Nevidljivi veo za vidljivo savršenstvo…

 

BLISTAVA FORMULA

Ispod poklopca Prisme Libre s 4G logom nalaze se četiri boje za pojačavanje sjaja: dva korektivna tona s lijeve strane za ujednačavanje tena i dvije sjajne nijanse s desne strane koje ujedinjuju rezultate i pojačavaju sjaj kože. Istinski tehnološki podvig, Prisme Libre rezultat je specifičnih proizvodnih postupaka koji se koriste za proizvodnju izuzetno fine, lagane teksture pudera. Čestice koje reflektiraju svjetlost u srcu formule jamče blistav sjaj u bilo kojem okruženju. Kuglice s mekanim fokusom ispravljaju nepravilnosti na koži, dok se elastične perlice kombiniraju s ublaživačima i stvaraju sjajni mat izgled, ostavljajući kožu svilenkastom na dodir. Koža izgleda i osjeća se potpuno preobražena…

 

ZAPANJUJUĆI REZULTATI

Prisme Libre je dokaz kako nježnost i rezultati izvedbe mogu ići ruku pod ruku. Njegova formula se osjeća lagano poput zraka pružajući 6 sati zračenja*. Žene koje su ga testirale rekle su da im je ten bio besprijekoran (98%**) i mat (97%**). Također su rekli da se tekstura čini nevidljivom na koži (98%**). Svi su se složili da je sjaj tena pojačan**.

* Instrumentalno ispitivanje provedeno na 16 dobrovoljaca

** Test proveden na 61 ženi u dobi od 18 do 35 godina u Kini i ocjenjivan najmanje jednom dnevno tijekom jednog tjedna korištenja

MOJA PRISME LIBRE

Prisme Libre sada nudi savršeno sjedinjenje sa svakim tonom kože kako bi garantirao besprijekoran ten. Dostupan je u šest novih kombinacija boja dizajniranih kako bi se prilagodile potrebama svih tipova kože i udovoljile svakoj želji. Jednostavno numerirane od 1 do 6, nijanse počinju laganim bojama za svijetlu put i postupno postaju dublje dok se ne prilagode i najtamnijem tenu. Jedna žena također može koristiti nekoliko kombinacija za stvaranje različitih efekata.

Što ako želite više sjaja? Nježni ružičasti sjaj? Suptilnu preplanulost? Savršeni sklad je unutar dosega, bez obzira na željeni učinak. Nicolas Degennes nadahnut je dragocjenom svilom za stvaranje najsvjetlijih nijansi:

„Svila, posebno muslin, je lepršava, prozračna tkanina koja slijedi obline tijela. Upravo je to bio učinak koji sam želio postići i na koži lica.”

Ovo je postala ideja za svih šest novih Haute Couture nijansi, prikladno prenesena i na njihova imena.

 

MOUSSELINE PASTEL No. 01

Svijetla do vrlo svijetla koža

Kvartet nježnih nijansi za ispravljanje crvenila i žutih

tonova, za ultimativni opalni ten.

SATIN BLANC No. 02

Svijetla put

Nude boje neutraliziraju i najmanju sivu nijansu koja

može narušiti ten. Nema boljeg načina vraćanja sjaja koži.

VOILE ROSÉ No. 03

Svijetli do srednji ton kože

Dugine boje za ispravljanje sivih, plavih i žutih nijansi,

ostavljajući kožu presvučenu u prekrasan ružičasti sjaj.

MOUSSELINE ACIDULÉE No. 04

Srednji ton kože

Dvije hladne boje za smanjenje crvenila i smeđih mrlja sjedinjene sa

dvije tople nijanse za blistavi, zdraviji ten.

POPELINE MIMOSA No. 05

Srednji do tamni ton kože

Četiri oker i narančaste nijanse koje zatomljuju tamne sjene i ljubičaste tonove.

Prirodni sjaj kože odmah se poboljšava.

FLANELLE ÉPICÉE No. 06

Tamna do vrlo tamna koža

Izbor toplih tonova za redukciju plavkastih

sjena za vidljivo osvježenu kožu.

JEDINSTVENI SJAJ

 

Prisme Libre se može koristiti na dva različita načina za prilagođavanje rezultatima šminkanja.

CILJANA BLISTAVOST

Zahvaljujući novoj tehnici tkanja pamuka, aplikator se ugnijezdio unutar kućišta i sada je mekši nego ikad prije. Može se koristiti za ciljanu i preciznu primjenu. Kako ga koristiti? Poznati “shake & stamp”: umetnite svoj kažiprst i srednji prst ispod vrpce aplikatora pudera u prahu kako bi ga držali preko sita, protresite kućište tri puta, a zatim utapkajte prah gdje je potrebno.

UJEDNAČENA POKRIVNA MOĆ

Nova izdašna, izuzetno mekana četka dolazi u inačici putnog pakiranja i garantira prozračni, završni efekt poput svjetlosnog vela na koži. Kako koristiti? Pospite kvartet praha pudera u poklopac kućišta, a zatim upotrijebite četku za ujednačavanje i kružnim pokretima nanesite na cijelo lice.

 

COUTURE OSJEĆAJ

 

Iako ostaje vjeran tradicijskim kodovima, ikonski dizajn Prisme Libre ima novi zaokret: poklopac je sada lakiran u crnoj boji za elegantniji, suvremeniji izgled i jednostavno ukrašen srebrnom verzijom 4G potpisa. Ova nova interpretacija je  predstavljena u potpuno novoj kampanji uz novo make up lice, litvanski model Giedre Dukauskaite. Njezina čista, prirodna ljepota sublimirana je skladom Mousseline Pastel nijanse.

givenchy prisme libre

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr