Falkensteiner otkriva zašto su putovanja s mamom jako kul

Multi-generacijska putovanja pravi su hit, a za nadolazeći Majčin dan Falkensteiner hoteli imaju savršene poklon-vaučere

Kada su putovanja u pitanju, primarni fokus putnika generacije Z su istraživanje, interakcija i emocionalno, autentično iskustvo. Rado će otputovati s cijelom obitelji – djedovi, bake, mame i tate – što više, to veselije! Putovanje s mamom u odrasloj dobi je nešto što bi svatko trebao učiniti barem jednom u životu. Bliži se Majčin dan, idealan podsjetnik da majku razveselite posebnim darom!

Hvala ti mama!

Mame su istinske heroine. Uvijek previše brinu o obitelji, a premalo o sebi. Vrijeme je da im se zahvalimo od srca. Zašto majci ne biste poklonili zajedničko vrijeme i uspomene za pamćenje? Falkensteiner hoteli nude savršeni dar – personalizirane darovne kartice koje možete naručiti ili sami jednostavno prilagoditi i printati kod kuće.

Upoznajte mamu i saznajte više o sebi

Daleko od uloga i odgovornosti, pruža vam se rijetka prilika da mamu vidite kao prijateljicu. Zajednička iskustva na putovanju još će vas više zbližiti, bit će tu i puno smijeha i neobičnih situacija! Savršeno za neka nova iskustva, ne tako tipična za odnos dijete – roditelj, zar ne? Zajedničko putovanje, daleko od stresne svakodnevice daje vam priliku za duge, iskrene razgovore.

City break za uspomene

Naš je prijedlog – čarobni Zadar! Ruku pod ruku s mamom obiđite opjevanu Kalelargu, Trg pet bunara iznad kojeg se izdiže najstariji perivoj u Hrvatskoj, Perivoj kraljice Jelene Madijevske, Narodni trg s impresivnom crkvom Sv. Donata i Nadbiskupskom palačom – a ovo je tek dio ljepota ovog grada pod zaštitom UNESCO-a.

Šetnja uz more iz stare će vas gradske jezgre dovesti do Falkensteiner resorta Borik. S mamom na glamping? Zašto ne! Jedini kamp s pet zvjezdica u Dalmaciji – Falkensteiner Premium Camping Zadar oduševit će vas dizajnerski uređen prostor skladno uklopljen između borove šume i morske obale. Mislilo se baš na svaki detalj – prirodni materijali, umjetničko posuđe, ljuljačke na terasama… Uz poznatu Falkensteinerovu vrhunsku uslugu, sve za uživanje s najvažnijom osobom u životu!

Falkensteiner

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr