Menopauza nije tabu uz Lierac ARKÉSKIN liniju

U Delmerionu menopauza nije tabu već sasvim normalno stanje u životu žene, a sa novim Lierac proizvodima ono je olakšano i ugodnije.

Lierac laboratorij, pioniri i stručnjaci u istraživanju promjene hormona za vrijeme menopauze, tijekom 25 godina provodili su istraživanje kako bi formulirali ARKÉSKIN – prvi „program menopauze“ inspiriran kronobiologijom kojem je zadaća ponovno sinkronizirati ritmove hormonalnog starenja.

Linija nove generacije

Tijekom menopauze pad ženskih hormona remeti sve biološke ritmove. To utječe na kožu tako da je dovodi do neusklađenosti odnosno neželjenih promjena. Danju se ne štiti, a noću se koža ne regenerira. Lierac je tu doskočio svojom inovativnošću te kreirao ARKÉSKIN liniju nove generacije: ARKÉSKIN dnevnu kremu za lice, ARKÉSKIN noćni fluid za lice i ARKÉSKIN balzam za tijelo.

Njega lica

Dnevna i noćna krema rade na način sinkronizirajućeg dua. Dnevna krema u sebi sadrži specifični dnevni bio-peptid za ponovno učenje kože kako bi se zaštitila. Noćni fluid sadrži noćne bio-peptide koji pomaže koži u obnovi. Naime, vrlo je bitno da se dnevna krema i noćni fluid koriste zajedno. Dan i noć bio-peptidi djeluju u istinskoj sinergiji kako bi resinkronizirali biološki ritam.

Njega tijela

Lierac nije zaboravio niti na njegu tijela. U svoju najnoviju liniju za žene u menopauzi je uvrstio i ARKÉSKIN balzam za tijelo – tonirajući balzam koji korigira znakove hormonalnog starenja i menopauze na koži te joj vidljivo smanjuje suhoću i gubitak čvrstoće. ARKÉSKIN linija nove generacije svoj balzam za tijelo preporučuje ženama koje pate od suhoće kože u ovoj hormonalnoj promjeni.

Novi globalni pristup

Već 1992. godine pokrenut je ARKÉSKIN koji ženama nudi specifičan kozmetički tretman u menopauzi. Nova se paleta temelji na najnovijim istraživanjima u kronobiologiji, znanosti koja proučava biološke ritmove. Nude novi globalni pristup: program IN i OUT menopauze koji ponovno sinkronizira ritmove kože radi ispravljanja znakova hormonskog starenja kože.

ARKÉSKIN nove generacije nudi novi globalni pristup podrške ženama tijekom menopauze. Njega tijela razvijena je kako bi se riješila dva glavna problema žena u ovom periodu: intenzivna suhoća i valunge s njegujućim, okrepljujućim i osvježavajućim balzamom jer on daje osjećaj hlađenja čime ublažava osjećaj koji se dobiva valungama.

ARKÉSKIN proizvode možete pronaći na Delmerion Beauty web shopu www.delmerion.hr i u bolje opskrbljenim ljekarnama.

Zajedno mijenjajmo svijest ali i stanje kože!

lierac arkeskin

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr